Mahmutbey Perisi ile tanıştınız mı? Quick Sigorta’dan ilgi çekici animasyon filmi [İzle]

29 Mayıs 2019 16:00

Dönemin anlamına özel keyifli bir projeyle karşımıza çıkan Quick Sigorta, tüketicilerin karşısına masalsı bir hikayeyle çıkıyor.

Her yılın mayıs ayı sonu ile haziran ayının başını içerisine alan süreçte kutlanan sigorta haftası tüketicilerin bilinçlenmesi için artık çok daha etkili şekilde ön plana çıkıyor. Türkiye’de faaliyet gösteren şirketlerin sosyal medya tabanlı olarak uygulamaya aldığı yöntemler de buna paralel olarak fantastik hal almaya başladı. Sektörün önde gelen isimlerinden birisi olan Quick Sigorta da 2019 yılının sigorta haftasını animasyon ögeleri içeren keyifli bir reklam filmiyle kutluyor. Kullanılan grafiklerin yanında film içeriğinde verilmek istenen ana fikir de, tüketicileri tatmin edecek noktalar üzerinde oluşuyor.

” Bir Quick Sigorta masalı”

Şirketin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımı gerçekleştirdiği reklam filminde, grafikleri destekleyecek fantastik bir konu karşımıza çıkıyor. Hikaye gereği dünyadanın en güzel çiçeğini kızına hediye etmek için yola çıkan bir babanın macerası karşımıza çıkıyor. Sadece İstanbul içerisinde yer alan Bağcılar‘da yetiştiği söylenen bu çiceğin peşine düşen kahramanımız, başına gök taşı düşmesine kadar uzanan “masalsı” olaylarla karşılaşmak zorunda kalıyor. Tüm bu sihri bozmadan önce sözü daha fazla uzatmıyor ve sizleri filmle baş başa bırakıyoruz.

Video

Paylaş