MINI Cooper SE Collection; ailenin elektriklisine yeni versiyon

11 Şubat 2021 20:00

Kullanılan boya tekniğiyle dikkat çeken MINI Cooper SE Collection, ailenin en gösterişli versiyonu olarak kayıtlara geçebilir.

Konsept aşamasından seri üretime taşınarak, MINI’nin ilk elektrikli olan Cooper SE’yi bir süredir Türkiye pazarında da görüyoruz. Tasarım karakteriyle markanın alıştığımız karakterini taşıyan modele teknik nitelik gözüyle baktığımızda daha çok şehir içi kullanım odağında olduğunu söylemek mümkün. İngiliz üretici, elektrik pazarının iyice hızlandığı son günlerde tekrar ilgiyi çekmek adına özel bir versiyonla tekrar radarımıza takılıyor. MINI Cooper SE Collection adıyla ürün gamına eklenen versiyon, özel renk şeması ve ufak gövde değişimleriyle dikkat çekiyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla MINI Cooper SE Collection

Cooper SE Collection’ın dışarıdan bakıldığında ayırt edici en büyük farkı özel bir teknikle uygulanan rengi olacak. Çift katmanlı olarak geçişli yapıda uygulanan bu özel boyayının etkisi özellikle aracın tavanında eşsiz bir görüntü ortaya koyuyor. Bununla birlikte kaput, aynalar ve ışıklandırma grubunun etrafını saran siyah fon da değişimler arasında dikkat çekiyor. Versiyonun teknik niteliklerinde ise herhangi bir değişim yapılmıyor. Elektrik motoru 184 PS güç ve 271 Nm tork üretmeye devam ederken 32,6 kWh’lık batarya paketi 230 kilometre dolaylarında menzilin görülmesine olanak tanıyor. Cooper SE’nin performans verileriyse 7,3 saniyelik 0-100 ve 150 km/s olarak teknik tabloya yansıyor.

İlginizi çekebilir

Hyundai Tucson N Line

Paylaş