Netflix, La Casa de Papel ve 6 Underground’u buluşturdu [İzle]

12 Aralık 2019 11:30

La Casa de Papel 4. sezon tarihini açıklayan Netflix, Ryan Reynolds filmi 6 Underground ile ilginç bir video yayınlıyor. Profesör, Bir ile pazarlıkta.

Ryan Reynolds başrolündeki Netflix filmi 6 Underground yayın için geri sayımı başlatmışken; popüler çevrim içi yayın servisi filmle La Casa de Papel dizisini buluşturan bir tanıtım yayınladı. 6 Underground özünde bize 6 kişilik bir ekibin aksiyon dolu bir göreve çıkmasını resmediyor. Filmin resmi özeti ise şu şekilde: “Dünyanın farklı yerlerinden, yaptıkları işte çok başarılı altı kişi seçilir. Ekip liderinin hedefi kendisini ve ekibini kimsenin hatırlamaması, yaptıklarının ise unutulmamasıdır.” Ancak görünen o ki ekibi toplayan Reynolds’ın karakterinin biraz daha fazlasına ihtiyacı oluyor. Bu yüzden de Bir olarak anılan Reynolds’ın karakteri Profesör’den yardım istiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

La Casa de Papel 4. sezon 3 Nisan 2020’de yayında

Profesör’ün ekibinden iki kişiyi isteyen Bir’e Profesör’ün cevabı “takas” oluyor. İki isim sonunda bir şekilde anlaşmayı bağlamayı başarıyor. Bu kısa video ise hem dizinin 4. sezon tarihini hem de 6 Underground’un yayın tarihini hatırlatıyor. Dizinin 4. sezonu için ne yazık ki 2020’yi beklemek durumundayız. Çünkü açıklanan yayın tarihi 3 Nisan 2020. Ancak o zamana kadar aksiyon dolu bir macera izlemek istiyorsanız 6 Underground’un sizi bekletmeye niyeti yok. Çünkü film 13 Aralık Cuma günü kütüphanedeki yerini alacak. Netflix’in hazırladığı bu eğlenceli kısa videoyu haberin üzerinden izleyebilirsiniz.

Paylaş