Netflix’ten Ramazan’da izlemelik belgeseller

24 Mayıs 2018 08:30

Ramazan’da belgeseller eşliğinde dünya turuna çıkmaya ne dersiniz? Bunun için Netflix’i açıp nereyi görmek istediğinie karar vermeniz yeterli. Netflix kütüphanesinde öne çıkan belgeseller şöyle:

Peru – Gizli Hazine: Geçmişi en az 1000 yıl öncesine uzanan kültürel geleneklerle dolu olan Peru, şaşırtıcı doğal zenginliklere de sahip.

Paul Hollywood’un Büyük Avrupa Gezisi: Otomobil meraklısı şef Paul Hollywood, Fransız, İtalyan ve Alman arabaları ile kültürünü mercek altına alıyor.

Ulusal Parklar Macerası: Robert Redford’ın seslendirdiği belgesel sizi Amerika’nın muhteşem parklarında gezintiye davet ediyor.

Dalgalardaki Miras: 15 ülkeye uzanan sörf macerası Kauaili bir genç için ufkunu genişleten bir fırsata dönüşür.

Gizli Hindistan: Hindistan’ın çeşitliliğini keşfetmeye hazır olun. Burada ırmaklar, çöller, yağmur ormanları ve vahşi yaşam; insan hayatının ayrılmaz bir parçası.

Bear Grylls ile Britanya’nın En Büyük Maceraları: Ünlü maceraperest Bear Grylls, mağaralardan uçurumlara dünyanın en büyük zorluklarına göğüs geriyor.

Doğa Harikaları: Dünyanın en zorlu koşullarında yaşayanların nasıl hayatta kaldıklarını ve geliştiklerini keşfedin.

Jago Su Altında Bir Yaşam: Seksenlerindeki usta dalgıç, elinde sadece bir mızrakla Endonezya’nın Bajau kabilesinin olağanüstü geleneğini sürdürüyor.

Son Şaman: Depresif bir genç adam, bu karabasandan kurtulmak eski bir şaman ayinine katılmak için Amazon’a gidiyor.

Büyük Mercan Kayalıkları: Avustralya’daki Büyük Set Resifi’ni anlatan bu üç bölümlük macera için deniz biyoloğu ve sportif dalgıç Monty Halls’ın peşine takılın.

İlginizi çekebilir

The Staircase belgeseli

Paylaş