Önemli olan iç güzelliği; işte lüks minivan Lexus LM [Video]

18 Nisan 2019 22:00

Japon otomotiv üreticisi Toyota‘nın lüks otomobil markası Lexus, 2019 Şangay Otomobil Fuarı kapsamında Lexus LM modelini tanıttı.

Uzun zamandır bilgileri gelen lüks minivan Lexus LM, resmi olarak karşımızda bulunuyor. Firmanın bu alanda sunduğu ilk araç olan LM, özellikle tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ön kısmında gerçekten inanılmaz büyük bir panjur yer alan araç, tasarım kişiden kişiye değişmesine rağmen pek güzel görünmüyor. Genel olarak köşeli hatları bulunan ve orta kesimine eklenen gümüş detaylar ile kışkırtıcı hale getirilmeye çalışılan (!) minivan, gövdesine ufak gelen jantlarıyla da pek hoş bir çizgiye sahip değil. Arkasındaki yanlara doğru uzanan stop takımı da farklı bir görüntü oluşturan Lexus LM, iç kısmında ise tam anlamıyla bambaşka bir dünya karşımıza getiriyor. Direkt olarak VIP kullanıma özel olarak hazırlanan LM, bu açıdan gerçekten çok şık ve yüksek kaliteli bir yaşam alanına sahip. Arkasında iki adet ultra konforlu koltuk bulunan araç, arka yolcular ile ön yolcuları birbirinden ayıran bir üniteye sahip. Bu ünitede 26 inç boyutunda bir ekran ve bir mini buzdolabı yer alıyor. Bu arada minivan istenirse yedi koltuklu olarak da tercih edilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lüks minivan Lexus LM çok dikkat çekiyor

Araç satıldığı yere göre iki farklı motorla elde edilebiliyor. Burada 3.5 litre V6 ya da 2.5 litre dört silindir motorlar sunuluyor. İlk aşamada sadece Asya bölgesinde satılacak denilen aracın, fiyatı hakkında bir açıklama bulunmuyor.

Paylaş