Oppo Find X, Huawei P20 Pro ve Vivo NEX S modellerini bir araya getiren ilginç akıllı telefon

05 Eylül 2018 18:00

Android dünyasında son dönemde çok ilginç akıllı telefonlar karşımıza çıkıyor. Tasarım ve donanım konusunda sınırlarını zorlayan firmalar, şaşırtmayı başarıyor. Şimdi ise karşımıza çok ilginç model Elephone PX bulunuyor.

Elephone, Çin merkezli ufak bir akıllı telefon firması. Rekabette öne çıkmak isteyen firma, bunu güçlü rakiplerden bir karma yaparak sağlamak istiyor gibi görünüyor. Çünkü karşımızda gerçek anlamda Oppo Find X, Huawei P20 Pro ve Vivo NEX S modellerini harmanlayan Elephone PX bulunuyor. Ice Universe tarafından ilk defa net şekilde karşımıza çıkartılan telefon, ilk olarak çerçevesiz ve çentiksiz yapısıyla öne çıkıyor. Bunun arkasında ise görebileceğiniz üzere Vivo NEX S benzeri sürgülü kamera sistemi yer alıyor. Bu kamera rakipten farklı olarak tam iki adet ön kamera barındırıyor. Telefonun arka tasarımı ise akla direk olarak OPPO Find X‘i getiriyor. Sürece Huawei P20 Pro ise üçlü kamera sistemiyle dahil oluyor. Elephone PX‘in arkasında aynı P20 Pro gibi üçlü bir kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Parmak izi sensörü ekrana entegre değil arkasında olan telefon, mavi rengiyle oldukça dikkat çekici görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elephone PX gerçekten ilginç bir telefon

Teknik detayları hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmayan telefon, son dönemde gördüğümüz en farklı modeller arasında yer alıyor.

İlgili Video

İşte Huawei P20 Pro

Paylaş