OPPO Reno Z özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

14 Mayıs 2019 10:00

Hali hazırda üç farklı modelden oluşan OPPO Reno ailesine bir model daha geliyor. İşte ilk detaylarıyla OPPO Reno Z ve ortaya çıkan tasarımı.

Türkiye’de resmi olarak bulunan OPPO, Reno ailesini büyütmeye kararlı görünüyor. İşte bu noktada karşımıza çıkan OPPO Reno Z, şık bir akıllı telefon olarak karşımızda bulunuyor. Ön kamerasını bir damla çentik içerisine alan ve ince çerçeveler üzerine kurulan telefon, arkasında çiftli kamera sistemi taşıyor. Burada 48 megapiksel + 5 megapiksel kurulumu bizleri karşılıyor. 6,4 inç AMOLED ekranında 2340×1080 piksel çözünürlük sunan şık akıllı telefon, gücünü 6 GB RAM ve Helio P90 işlemciden alıyor. Dahili depolaması 256 GB olarak açıklanan telefonun, önünde 32 megapiksel bir özçekim kamerası bulunuyor. Bağlantı tarafında USB-C kullanan cihaz, 3.950 mAh pil taşıyor deniyor. Toplam ağırlığı 186 gram olarak açıklanan Reno Z, VOOC 3.0 hızlı şarj sistemine de aktif olarak destek veriyor. Arkasında oldukça dikkat çekici geçişli bir renk tercih edilen model, parmak izi sensörünü ekranına entegre ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OPPO Reno Z kaça satılacak?

Ailenin en altına konumlandırılan telefon, açıklandığı kadarıyla yaklaşık olarak 380 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Türkiye’de de ilerleyen süreçte satılacağını düşündüğümüz telefon, uygun fiyatlı olursa dikkat çekecek bir noktada yer alıyor. Ancak firmanın modelleri Türkiye’de çok uygun olmuyor. Bu duruma yeni ÖTV zammının da büyük bir etkisi bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

35 bin metre yükseğe çıkan Redmi Note 7

Paylaş