Para kazandırarak spor yapmaya motive eden uygulama

09 Ocak 2018 15:00

Spor yapmak sağlıklı yaşamın öncelikli koşullarından biri olsa da çoğu zaman üşeniyor ve aldığımız kararları uygulayamıyoruz. En basit spor yöntemlerinden biri olan yürümek bile insana zor gelebiliyor. Sweatcoin isimli mobil uygulama ise spora maddiyat ekleyerek kullanıcılarını motive ediyor.

Özellikle 2018’e yeni adım attığımız şu günlerde çevremizde pek çok kişi spora başlama kararı almış durumda. Bizler de kimi zaman kendime söz veriyor fakat devamlılık sağlama problemi yaşıyoruz. Fakat gün içinde yürüyerek bile olsa hareket etmenin sağlık açısından önemi büyük. Hele de masa başında oturarak çalışıyorsanız…

Yürüyerek para kazandırıyor

Sweatcoin uygulaması tam bu noktada devreye giriyor. Gün içinde attığınız adımları sayan uygulamaların bir adım ötesine geçiyor. Belli hedeflere ulaşmayı başaran kullanıcılarına para kazandırıyor. Hem Android hem de iOS versiyonu bulunan bu uygulamanın para biri ise isminden anlayacağınız üzere Sweatcoin. Attığınız her bin adımda 1 sweet coin kazanıyorsunuz. Eğer güne on bin adım atarsanız kazancınız FitBit Flex (550 coin) oluyor. “Hiç tanımadığımız etmediğimiz bu parayı kazansak ne olur, kazanmasak ne olur?” diye düşünüyor olabilirsiniz. Bu noktada devreye Delta ve PayPal giriyor. Böylece hem daha sağlıklı bir yaşama hem de bedava PayPal hediye kartlarına kavuşmuş oluyorsunuz.

Paylaş