PlayStation 4 Slim için 800 TL’lik indirim fırsatı

15 Ocak 2021 10:00

PlayStation 5 modelleri piyasaya sürülese de PlayStation 4 modeli de sunduğu performansla dikkatleri üstüne çekiyor. Piyasadaki satış fiyatı 3.799 TL olan PlayStation 4 Slim şu anda 2.999 TL‘ye satın alınabiliyor.

500 GB’lık depolama kapasitesine sahip olan model mevcut modele kıyasla daha ince bir gövdeye sahip.  Sony’nin belirtttiğine göre Slim modeli orijinal PlayStation 4’ten yüzde 30 daha ince ve yüzde 16 daha hafif. Yuvarlatılmış kenarları ve mat görünümüyle göze çarpan modelde HDR özelliği de bulunuyor. PS4 Slim bu sayede canlı ve parlak renk kalitesi sunuyor.

Bilindiği üzere PlayStation 5’te DualSense oyun kumandası yer alırken bu modelde DualShock 4 oyun kumandası karşımıza çıkıyor. Kumandanın üzerinde analog çubuklarının üstündeki bölgeye konumlandırılmış, dokunmaya duyarlı bir izleme dörtgeni bulunuyor. Daha kısa ve sağlam yapıdaki analog çubuklar da kumanda da yer alıyor. Kumanda tam dolu pille 8 saate varan kullanım imkanı sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PlayStation 4 Slim kullanıcıların tercihlerine göre önerilerde bulunuyor

Konsol, ultra hızlı özel işlemciler ve 8 GB yüksek performanslı sistem belleğiyle dikkat çekiyor. PS4 Slim, kullanıcıların tercihlerini de öğrenebiliyor.  Oyuncular ayrıca arkadaşları tarafından paylaşılan oyun bilgilerini görebiliyor, arkadaşlarının oynadıkları oyunları kolaylıkla izleyebiliyor ya da oyun, dizi ve film gibi önerilen içerik hakkında bilgi edinebiliyor.

İlginizi Çekebilir

Firma telefonlarının sağlamlığını böyle test ediyor

Paylaş