PlayStation 5 ve PlayStation 4’e filmler getiren Sony Pictures Core duyuruldu

05 Ekim 2023 16:52

Bugün sürpriz bir duyuru yapıldı. PlayStation 5 ve PlayStation 4’e filmler getirecek Sony Pictures Core uygulaması kullanıma çıktı.

Bugün PlayStation Blog üzerinden resmi bir paylaşımda bulunan Sony, “Sony Pictures Entertainment’taki dostlarımız çok sayıda harika filmler üretiyor ve bugün size PlayStation topluluğunun bu unutulmaz filmlerden bazılarına PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarından erişmesini sağlayacak yeni iş birliğimizden bahsetmekten memnuniyet duyuyorum.” açıklamasını yaparak Sony Pictures Core uygulamasını karşımıza çıkardı. “Sony Pictures” imzalı filmlere farklı platform ve cihazlarda erişim sağlanmasını sağlayan Bravia Core uygulamasını Sony Pictures Core haline getiren Sony, yeni uygulamayı PS5 ve PS4 için bugün kullanıma sunuyor. PS4 veya PS5’inizde Sony Pictures Core’a kaydolduğunuzda, direkt olarak konsolunuzdan 2.000’e kadar filmi satın alabilecek veya kiralayarak izleyebileceksiniz. Yapılan açıklamaya göre bugün itibarıyla Spider-Man: Across the Spider-Verse, Spider-Man: No Way Home, Uncharted, The Equalizer, No Hard Feelings, Bullet Train ve Ghostbusters: Afterlife gibi fimler de izlenebilir olacak. Sony Pictures Core özelinde çıkışı 23 farklı ülke ile yaptıklarını aktaran şirket, PlayStation Plus Premium/Deluxe abonelerini unutmuyor ve onlara Sony Pictures kütüphanesindeki 100’den fazla filme ücretsiz erişim hakkı veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkan Sony Pictures Core yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş