Redmi Note 10 sağlamlık testinde sınıfta kaldı [Video]

18 Mart 2021 17:00

Kısa süre önce tanıtılan telefonlardan Redmi Note 10, bir kanal tarafından sağlamlık testine sokuldu ve bu konuda sınıfta kaldı.

Redmi Note 10, bugün sağlamlık testinden geçemeyen ikinci telefon oldu. Aşağıda detaylarına verdiğimiz Asus ROG Phone 5’ten sonra Note 10 modeli de bükülme testinden geçemedi. Yukarıdaki videonun 11. dakikasından sonra görebileceğiniz üzere telefonun gövdesi çok kolay şekilde kırılabiliyor. Bu da telefonun yanlışlıkla üzerine oturma durumlarında kolaylıkla kullanılmaz hale geleceği anlamına geliyor. Bu Türkiye’de de satılması beklenen telefonun mutlaka ama mutlaka sert malzemeden kılıflar ile korunması gerekiyor. Fiyat-performans oranı yüksek orta / giriş seviyesi modellerin genelde maliyeti gövdeleriyle dengeleniyor. Yani bu telefonlarda bir amiral gemisi sağlamlığı beklememek gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi Note 10 için bilinmesi gerekenler böyle

Model 6,43 inç FHD+ OLED ekran üzerine kuruluyor ve gücünü Snapdragon 678 işlemciden alıyor. Telefon abilerinden farklı olarak 13 megapiksel selfie kamerasına sahip ve 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil taşıyor. Modelin arkasında ise dörtlü kamera bir araya geliyor.

Burada 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları kullanılıyor. Bu arada Note 10’un 5G destekli bir sürümü de bulunuyor. Bu 3,5 mm kulaklık girişi olan modele gücünü MediaTek Dimensity 700 işlemci veriyor ve telefonda 90 Hz ekran kullanılıyor.

Paylaş