Redmi Note 8 2021 için firmadan ilk tasarım paylaşımı geldi

22 Mayıs 2021 10:46

Çok uzun zaman önce tanıtılan Redmi Note 8 için yeni bir versiyon gerçekten geliyor. Firma Redmi Note 8 2021 modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

İki yaşındaki Redmi Note 8 dün yeniden gündeme geldi çünkü firma telefondan global olarak 25 milyondan fazla sattıklarını açıkladı.

Bu önemli kilometre taşını kutlamak isteyen Xiaomi, yakında karşımıza Redmi Note 8 2021 ile çıkacak. İşte bu telefon için bugün yukarıdaki ilk tasarım paylaşımı da geldi.

Burada telefonun ön yüzü görünüyor. Ön yüzde bir damla çentik ve ince sayılacak çerçeveler yer alıyor. Telefonun alt çerçevesinde “Redmi” logosu bulunuyor.

Tüm Redmi Note serisiyle global olarak 200 milyon sevkiyat rakamını geride bırakan firma, en çok Redmi Note 8 üzerinden iyi geri dönüşler izlenimi oluşturuyor.

Daha önce de dediğimiz gibi bu özel sürüm ciddi şekilde kafa karıştıracak. Çünkü şu an Redmi Note 10 serisinin satışı da yapılıyor. Kişiler bu telefonun “yeniliği” konusunda şüpheye düşecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi Note 8 2021 için teknik sızıntılar da yapıldı

Aktarıldığı kadarıyla yeni model gücünü MediaTek imzalı Helio G85 işlemciden alıyor, 4.000 mAh pil taşıyor ve Android 11 temelli MIUI 12.5 kullanıyor.

2019’da çıkan Redmi Note 8’de ise hatırlamak adına Snapdragon 665 işlemci bulunuyordu. Yeni modeli 22.5W hızlı şarj ile satışa sunacağı aktarılan Xiaomi, orta seviye telefonun arkasında dörtlü kamera kullanacak.

Buradaki ana kamera söylendiği kadarıyla 48 megapiksel olacak. Telefonun resmi kayıtlarda en üst depolama seçeneği ise 128 GB olarak görünüyor.

Son sızıntılarda telefonda 120 Hz’lik bir LCD ekranın olabileceğini de gösteriyor. Bu da gerçek olması halinde kişiler çok memnun edecektir.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi telefonlarını tam olarak böyle test ediyor

Paylaş