Resmi duyuru öncesi Xiaomi Redmi 7 için son dakika sızıntısı

17 Mart 2019 22:30

Son haftalarda sık sık gündemde gelen beklenen yeni modellerden Xiaomi Redmi 7 için bir son dakika sızıntısı yapıldı. Bu sızıntı modelin performansı gözler önüne seriyor.

Geçtiğimiz hafta duyduğumuz kadarıyla Avrupa pazarında 125 euro fiyat etiketiyle satılacak Xiaomi Redmi 7, yarın resmi olarak duyuruluyor. İşte bu model, duyuru öncesinde ortaya çıkan Geekbench sonucuyla gündemde yer alıyor. Teknik detaylarına aşağıda yer verdiğimiz model, 3 GB RAM ile girdiği testin tek çekirdek bölümünden 1.219 puan, çok çekirdek bölümünden ise 4.197 puan alıyor. Görüldüğü üzere yüksek performans değil temel ihtiyaçları akıcı şekilde yerine getirmeye odaklanan cihaz, çentikli bir tasarımla geliyor. Ön kamerayı içerisine alan ufak bir çentiği bulunan telefon, dikkat çeken renk seçenekleriyle öne çıkacak modeller arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi 7 teknik olarak şu detaylara sahip

Telefon 6,26 inç 1520×720 piksel LCD ekran ile geliyor. Gücünü Snapdragon 632 işlemciden alacak bütçe dostu model, 2 GB RAM + 16 GB depolama, 3 GB RAM + 32 GB depolama ve 4 GB RAM + 64 GB depolama olmak üzere üç farklı versiyon halinde elde edilebilecek Kutusundan Android Pie ile çıkacağı söylenen cihaz, 4.000 mAh gibi büyük bir pil üzerine kuruluyor. MicroSD desteğine sahip olan Xiaomi Redmi 7, arkasında bir tanesi 12 megapiksel olan çiftli kamera taşıyor. Cihazın ön kamerasının ise 8 megapiksel çözünürlükte olduğu belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

Uygun fiyatlı modellerden Meizu Note 9

Paylaş