Resmi olarak tanıtılmadan videosu çıktı; karşınızda önemli detaylarıyla Xiaomi Redmi Note 6 Pro [İzle]

18 Eylül 2018 16:00

Xiaomi‘nin beklenen akıllı telefonu Redmi Note 6 Pro henüz tanıtılmadı. Ancak telefonun ilk ön inceleme videosu çıktı bile. İşte model hakkında bilinmesi gerekenler;

Xiaomi Redmi ailesinin en son üyesi Redmi Note 6 Pro, artık her gün gündeme geliyor. Dün teknik özellikleri netleşen model, bugün bir videoda karşımıza çıktı. Yukarıda izleyebileceğiniz video, merak edilen telefona erken ancak detaylı bir bakış attırıyor. Bildiğimiz kadarıyla modelde 6,26 inç 1080×2280 19:9 bir ekran yer alıyor. Duvar kağıdıyla gizlenmeye çalışılan bir ekran çentiğine sahip olan telefon, önünde 20 megapiksel + 2 megapiksel, arkasında ise 12 megapiksel + 2 megapiksel kamera taşıyor. Yani toplam dört adet kamerası bulunan telefon, tam 4.000 mAh pil kapasitesine sahip. Xiaomi Redmi Note 6 Pro, gücünü ise kesin olarak Snapdragon 660 işlemciden alıyor. 4 GB / 3 GB RAM ve 32 GB / 64 GB depolama seçenekleri sunulan model, şimdilik oldukça dikkat çekiyor. Altın, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle sunulacak telefon, kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi Note 6 Pro’yu nasıl buldunuz?

Çok yakın zaman içerisinde resmi olarak lanse edilecek olan telefon, ilk olarak Hindistan pazarında satışa sunulacak gibi görünüyor. Avrupa pazarında 200-250 euro civarında gelmesi beklenen telefon, ilerleyen sürede Türkiye’de de satılabilir.

Paylaş