Robert Downey Jr’dan Avengers Infinity War’un kamera arkasını gösteren paylaşım

20 Mayıs 2018 21:30

Marvel’ın onuncu yıl bombası olarak özetlenebilecek olan Avengers Infinity War vizyona girdiğinden bu yana adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak filmin çekimlerinin nasıl bir ortamda gerçekleştiğini gözler önüne seren bir video ortaya çıktı. Üstelik bu görüntüleri Iron Man’e hayat veren Robert Downey Jr paylaştı.

Bildiğiniz gibi Avengers Infinity War’dan ortaya çıkan ilk görüntüler sayesinde Robert Downey Jr, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo ve Benedict Wong‘u bir arada görmüştük. Oyuncuların öğle arasından paylaştığı fotoğraflar bile büyük ilgi çekmişti. Daha sonra onların çektiği bu sahnenin Avengers Infinity War açısından oldukça önemli olduğu ortaya çıkmıştı. Bruce Banner’ın Doctor Strange ile beklenmedik bir şekilde tanışmasının ardından olaya Tony Stark da dahil oluyordu. Tüm kahramanlar Black Order askerlerine karşı mücadele ediyor ve Zaman Taşı’nı korumaya çalışıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Filmin vizyona girmesinin üstünden bir ay geçmesiyle birlikte Robert Downey Jr setten enteresan bir video paylaştı. New York sokaklarında geçen sahnede Iron Man, Doctor Strange, Bruce Banner ve Wong birlikte mücadele veriyor. Bu sahnenin çekimlerinin ne kadar kalabalık bir ekiple ve ne şekilde gerçekleştirildiği ortaya çıkıyor. Yaklaşık bir dakikalık bu videoyu hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Avengers Infinity War set videosu

Paylaş