Runes of Magic açık betaya kavuştu

28 Eylül 2009 12:30

GamerFirst, Türk oyuncuları için özel olarak Türkçe olarak hazırlanan Runes of Magic oyununun açık beta versiyonunu tüm oyunculara açtı. Kapalı betası gayet başarılı geçen ve sonunda açık betaya kavuşan K2 Network tarafından yayınlanan Runes of Magic, açık betayla birlikte tüm oyunculara yeni bir başlangıç yapma imkanı sunuyor. Açık betaya geçişe özel olan bu işlem, daha sonra bir kez daha tekrarlanmayacak. O nedenle kariyerini baştan yaratmayı dileyen kullanıcılar bu fırsatı kaçırmamalılar. Açık betayla birlikte elbette yeni özellikler de geliyor. Oyuncular açık betayla birlikte; Bitkicilik (Oyuncular kişisel evlerinde değişik bitkiler yetiştirebiliyor), Destansı Silah Görevleri (Oyuncular destansı silahlar yaratabiliyor), Goblin Madenleri (Yeni Özel Bölge), Kişisel Ev Değişiklikleri (Oyuncular geliştirilmiş arayüz ile önceden sahip oldukları evleri kullanabiliyor, önceden yerleştirilmiş mobilyalar otomatik olarak geri alınabiliyor) gibi özelliklere kavuşuyorlar. Bunun yanı sıra 3 değişik oyun içi evcil hayvan (Küçük Dev, Pembe Tohumcuk ve Goblin), oyuncuları maceralarında yalnız bırakmamak için, Runes of Magic internet sitesinde yer alan mağazadan oyunculara sunuluyor. Bu arada oyunu indirmekle zaman kaybetmek istemiyorsanız, oyunun kurulum DVD’sini tamamen ücretsiz olarak www.runesofmagic.com.tr/dvd adresinden sipariş edebilirsiniz.
Runes of Magic’te neler var?
• Free2play: Sabit aylık ödeme olmaksızın ücretsiz indirme ve oynama imkanı.
• Tüm oyun içeriği tamamen Türkçeye uyarlandı. Dekorasyonlar, zırhlar, silahlar ve diğer eşyalar Türk kültürüne uygun olacak şekilde tasarlandı.
• Kendi evinize sahip olun, yüzlerce seçenek arasından seçebileceğiniz mobilyalarla döşeyin ve arkadaşlarınızı ağırlayın!
• Altı ana sınıf ile geniş kapsamlı sınıf sistemi ve yan sınıfları seçebilme imkanı. ‘Çifte sınıf’ sistemi oyunculara mevcut olan sınıflardan ikisini seçme ve isteğe özel kendi karma sınıflarını yaratmak için bu iki sınıfın yeteneklerini karıştırma ve eşleştirme imkanı veriyor.
• Dinamik eşya geliştirme imkânları: Eşyaları daha güçlü hale getirmek için geliştirin.
• Düello, arena savaşları, klan savaşları, sunucu sunucuya karşı, oyuncu oyuncuya karşı (PvP) ve karanlığın ve aydınlığın güçlerinin savaşında taraf seçme, her biri kendine has, eşsiz ödüllere ve bonuslara sahip olan etkin bir oyuncu sıralama sistemi.
• Tekrarlanan günlük görevleri içeren mevcut 600‘ü aşkın görev ve sürekli eklenen birçok yeni görev.
• Klanınızı yaratın ve başkent Varanas’ta muhteşem bir ‘Klan Evi’ne sahip olun!
• Maceraya başladığınız ilk andan itibaren mevcut olan tonlarca farklı binek hayvanı ile zafere koşun!

Paylaş