Samsung Galaxy M12 için tüm detaylar paylaşıldı, sürpriz kalmadı

21 Ocak 2021 14:00

Samsung Galaxy M12 modeli için teknik olarak hiçbir sürpriz kalmamış durumda. Çünkü tüm detaylar sızdırıldı. İşte bilinmesi gerekenler;

Samsung Galaxy M12 modeli hatırlarsınız OnLeaks tarafından geçtiğimiz ay tasarımsal olarak karşımıza çıkarılmıştı. Yukarıda da görebileceğiniz üzere damla çentikli bir tasarıma sahip olan ve arkasında dörtlü kamera yer alan telefon, çok ama çok yakında geliyor. Modelin detayları ise tanıtım için bir merak bırakmıyor. 91Mobiles‘tan gelen bilgilere göre cihaz, 6.000 mAh pil üzerine kuruluyor. Arka kısmı çift dokulu olacak Galaxy M12, 6,5 inç HD+ TFT LCD ekran üzerine kuruluyor ve gücünü Exynos 850 işlemciden alıyor. Kutusundan Android 11 ile çıkacak telefon, 3 / 4 ve 6 GB RAM seçenekleri ile yolda bulunuyor. GPU’su Mali-G52 olan telefon, parmak izi sensörünü de yanında taşıyor. Modelde 3.5 mm kulaklık girişi de aktif olarak bulunuyor. Modelin selfie kamerası 8 megapiksel çözünürlükte. Arkada ise 48 megapiksel ana + 5 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik + 2 megapiksel makro kameraları bir araya geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy M12 yanında Samsung Galaxy F12 modeli de yolda bulunuyor

Kaynaklar iki telefonun da aynı olma ihtimalinden bahsediyor. Samsung’un Galaxy S, Galaxy M, Galaxy A ve Galaxy Z modelleri arasına bir de Samsung Galaxy F serisi dahil oldu. İşte bu seri altında Samsung Galaxy F12 olarak satılacak gibi görünen Galaxy M12 yanında, firmadan bir de Galaxy A82 geliyor gibi duruyor. Bu konuda da bilgiler geliyor. Bu cihaz hakkında henüz çok fazla bir bilgimiz bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir

Türkiye fiyatı açıklanan Xbox Series S

Paylaş