Samsung Galaxy Note 9 Türkiye satış fiyatı ve çıkış tarihi

09 Ağustos 2018 19:27

Samsung Galaxy Note 9’un Türkiye fiyatı resmen belli oldu. Türkiye tanıtımı gerçekleşen Galaxy Note 9’un 128 GB’lık versiyonu 6.499 TL‘den, 512 GB’lık versiyonu ise 7.499 TL‘den satışa sunulacak. Daha önce ortaya atılan iddiaları doğrular nitelikte özellikleri kullanıcılara sunan model, üst düzey akıllı telefon sahibi olmayı düşünenlerin yeni gözdesi olacağını söyleyebiliriz.

Yapılan geliştirmelerle Galaxy Note 8’den çok daha başarılı bir model olan Galaxy Note 9, sunduğu üst düzey işlemci ve kamera performansıyla birlikte S Pen’de yapılan geliştirmelerle de fark yaratıyor. 10 Ağustos’tan itibaren Türkiye’de ön siparişe açılacak telefonun 7 Eylül’e kadar ön sipariş hediyeli olduğunu belirtmekte yarar var. Değişim kampanyası 1000 TL’ye varan ön ödeme fırsatı sunuyor. 18 aya varan vade farksız ödeme fırsatı sunan telefonda sekiz çekirdekli Exynos 9810 işlemcisinden (Amerika’da satılacak versiyonda Snapdragon 845 işlemci var) güç alan telefonda 6 GB RAM yer alıyor. 6 GB RAM sayesinde sekmeler arasındaki geçişlerde hızlı bir performans sergileyen telefon, yüksek performansa ihtiyaç duyan uygulamalarda ve oyunlarda hiçbir sorun yaratmıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Note 9 tasarımı ve performansıyla fark yaratıyor

Gövdesinde bir önceki modelde olduğu gibi alüminyum malzemesinin tercih edildiği telefon tasarım açısından Galaxy Note 8 ile benzerlik taşıyor. Galaxy Note 9 hakkındaki tüm detaylar buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu arada unutmadan söyleyelim. Telefonu ön sipariş döneminde satın alan kullanıcılara 749 TL tutarındaki Gear IconX kulaklık hediye edilecek. Telefonu buraya tıklayarak sipariş verebilirsiniz.

Video

Paylaş