Samsung Galaxy Note sevenleri memnun edecek açıklama

16 Aralık 2020 12:30

Samsung Galaxy Note serisinin geleceği hakkında bu sefer resmi ağızdan geldiği açıklanan olumlu bir haber gündem olmuş durumda.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, son dönemde 2021’de bir Samsung Galaxy Note 21 serisi / modeli satışa sunmayacak haberiyle sık sık gündeme geliyor. En son üç farklı kaynağa dayandırılan bir haberde Samsung‘un efsane Galaxy Note serisinin sonunu hemen hemen kesin olarak getirdiği aktarılmıştı. Samsung hep söylediğimiz gibi artık geleceği katlanabilir telefonlarda görüyor. Bu yüzden de Galaxy Note serisinin yerini Galaxy Z Fold serisi alacak yorumları geliyordu. Ancak tüm bu bilgilere rağmen 2021’de yeni bir Galaxy Note serisi gelecek gibi görünüyor. En azından Güney Kore merkezli bir habere göre firma resmi olarak 2021 için Galaxy Note serisi geliştirdiğini açıklıyor. Bu da seriyi sevenler için oldukça güzel görünüyor ve birçok iddianın önünü kapatıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note serisi çok uzun zamandır hayatımızda

Bu arada Samsung, serinin en önemli özelliğini yani S-Pen’i diğer modellerine de getiriyor. Hatta bu konuda açık bir resmi açıklama da yapılmış durumda. Bildiğimiz kadarıyla firma 2021 sonuna doğru Galaxy Z Fold 3 modelini tanıtacak ve bu telefonda kesin olarak S Pen yuvası olacak. Yani telefon bir Galaxy Note modeli gibi S Pen’i bünyesinde barındıracak. Ayrıca Samsung Galaxy S21 Ultra’da da S-Pen desteği sunulacak. Ancak bu telefon S-Pen’i ayrı bir kılıfta taşıyacak.

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de de satılan OPPO imzalı ilk akıllı saat modeli

Paylaş