Samsung Galaxy Tab S4 için somut veriler sunan yeni bilgiler

02 Mayıs 2018 23:00

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, uzun zamandır bir amiral gemisi tablet tanıtmıyor. Bunu değiştirecek Galaxy Tab S4 içinse yeni bilgiler bulunuyor.

Samsung’un yeni tablet modeli Galaxy Tab S4, söylendiği kadarıyla Wi-Fi Alliance’a giriş yapmış durumda. SM-T835 kod adıyla sertifikalandırılan tablet, yakında resmen lanse edilebilir deniyor. Wi-Fi Alliance’da Android 8.0 Oreo ile çalıştığı görülen tabletin, bazı teknik detayları da biliniyor. Buna göre tablet gücünü Snapdragon 835 işlemci ve 4 GB RAM’den alıyor. 64 GB dahili depolamasının olduğu söylenen Galaxy Tab S4, “Infinity Display” temelli çerçevesiz bir tasarım üzerine kurulabilir deniyor. Bu gerçekten çok ilginç bir detay oluştururken, çerçevesiz bir tablet büyük ses getirebilir gibi duruyor. Elde kullanım için çok kullanışlı olmaz diyenlerin de olduğu bu tasarım, tamamen yeni bir çizgi kullanacak gibi görünüyor. WiFi ve LTE modelleri için T830XXU0ARDA ile T835XXU0ARDA kod isimli firmware’leri dahi geliştirilmeye başlanan tablet, kağıt üzerinde oldukça dikkat çekici görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Tab S4’e ek olarak Samsung’dan bir de Galaxy Note 9 bekleniyor

Akıllı telefon dünyasının tableti Galaxy Note 9, en çok merak edilen cihazlar arasında yer alıyor. Şimdiye kadar ortaya çıkanlara göre telefon 6,4 inç boyutunda 2960×1440 piksel Super AMOLED bir ekran üzerine kuruluyor. Gücünü Exynos 9810 ya da Snapdragon 845‘den alacağı söylenen telefon, 6 GB RAM ve 256 GB depolama ile gelecek gibi duruyor. Arkasında Galaxy S9+ gibi çift lensli bir 12 megapiksel kamera sisteminin yer alacağına kesin gözüyle bakılan Note 9, burada bir geniş bir de zoom lens sunacak gibi görünüyor. Telefonun önünde ise 8 megapiksel çözünürlükte F1.7 diyaframa ve 1/3.6 inç sensöre sahip bir kamera bulunması bekleniyor. Telefonda 4.000 mAh’lık bir pilin yer alacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İlgili Video

Apple’ın en yeni iPad modeli

Paylaş