Samsung Galaxy Watch Active 2 tasarımı netleştiren yeni basın görseli

13 Temmuz 2019 17:00

Samsung Galaxy Watch Active 2 akıllı saat model için yeni bir basın görseli daha sızdırıldı. Bu görsel ile modelin çerçeveleri de netleşti.

Çok yüksek ihtimalle 7 Ağustos tarihinde Samsung Galaxy Note 10 ailesiyle beraber lanse edilecek akıllı saat Samsung Galaxy Watch Active 2, geçtiğimiz hafta ilk resmi basın görseliyle karşımıza çıkmıştı. Ancak yukarıdaki bu görselde modelin ekran çerçeveleri görünmüyordu. Şimdi çıkan aşağıdaki basın görseli ise bunu kesinleştirdi. Buna göre yine biraz kalın çerçeveler taşıdığı görülen saat, genel olaraksa oldukça şık bir gövdeye / tasarıma sahip. 40 mm ile 44 mm olmak üzere iki farklı boyutta tasarlanan yuvarlak tasarımlı model, şimdilik siyah ve roze altın olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gündeme geliyor. Bunlara ek olarak gümüş renginin de olacağı tahmin edilen model, sızan bilgilere göre WiFi yanında LTE destekli bir versiyona sahip olacak ve bu sayede bağımsız hale gelecek. Bünyesinde yer alan mikrofon ile telefon görüşmesi için de kullanılabilecek modelin WiFi versiyonunda 237 mAh, LTE versiyonunda ise 340 mAh pil yer alıyor. Kendi işletim sistemini kullanan cihazın şu an sadece fiyatı bilinmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Watch Active 2 iki çok önemli özellikle yolda bulunuyor

Bu bahsettiğimiz iki özellik de Apple Watch Series 4’ten ilham alıyor. Söylendiği kadarıyla Active 2, kişilerin EKG’sini çekebilecek. Bu sayede kalbin normal bir düzenle attığı veya önemli sağlık sorunlarına neden olabilecek Atriyal Fibrilasyon (AFib) belirtileri olup olmadığını belirlenebiliyor. Buna ek olarak modelde düşme algılama özelliğinin de olacağı söyleniyor. Bu özellik de düştüğünüz algılayarak yakınlarınıza haber verebiliyor.

İlgili Video

Paylaş