Samsung Galaxy Z Flip fiyatı netleşti; etiket yükseldi!

28 Ocak 2020 12:00

Dikey katlanabilir telefon Samsung Galaxy Z Flip hakkında fiyat netleşmiş durumda. Ancak bu konuda maalesef güzel bir haber veremiyoruz.

Samsung Galaxy Z Flip, Galaxy Fold 2 ile beraber Samsung’un 2020’deki iki katlanabilir telefon modelinden birisi olacak. Uzun süre 850 dolar gibi çok iddialı bir fiyata sahip olacağı aktarılan telefon, Max Weinbach tarafından verilen bilgiye bakılırsa tam 1.400 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Katlanabilir pazar için nispeten uygun olan ancak yine de genel olarak çok yüksek olan bu fiyat, kullanıcıları oldukça üzmüş durumda. 850 dolara geleceği ilk çıktığında büyük heyecan yaratan telefon, yeni fiyatıyla satışa ise 14 Şubat tarihinde sunulacak deniyor. Rakibi yeni Motorola Razr modelinden 100 dolar daha ucuz olan ancak bu etiketle büyük bir kesimin alım gücünü fazlasıyla geçecek Galaxy Z Flip, ilk aşamada sadece büyük pazarlarda elde edilebilir olacak deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Z Flip için başka neler biliyoruz?

11 Şubat 2020 tarihinde Galaxy S20 ailesiyle beraber tanıtılacak Galaxy Z Flip, 6,7 inç Dinamik AMOLED esnek ekran üstüne kuruluyor. Arkasında 12 megapiksel + 12 megapiksel çiftli kamera taşıyan telefon, burada geniş açı ile ultra geniş açıyı bir arada sunuyor. 15W hızlı şarj destekli 3.300 mAh ya da 3.500 mAh pil ile gelen telefonda, kablosuz şarj ile ters kablosuz şarjın sunulacağı da aktarılıyor. 10 megapiksellik bir selfie kamerası taşıyan cihazın, gücünü ise Snapdragon 855 Plus işlemciden alacağı belirtiliyor. Ekranı üstünde insan saçı kadar ince esnek cam kullanılacak cihaz, çok merak ediliyor.

İlginizi Çekebilir

120 Hz ekrana sahip akıllı telefonlar 2020’de artacak

Paylaş