Samsung Galaxy Z Flip nasıl bir deneyim sunuyor? [Video]

10 Şubat 2020 19:00

Dikey katlanabilir telefon modeli Samsung Galaxy Z Flip için yeni bir video sızıntısı daha yapıldı. Bu videoda telefonun sunduğu deneyim görünüyor.

Avrupa’da 1.599 euro seviyesinde satılacak katlanabilir telefon Samsung Galaxy Z Flip, resmi duyurusuna gerek kalmayan telefonlar arasında bulunuyor. Samsung’un resmi tanıtım videosunu dahi yayımladığı telefon, sızdırılan başka bir videoda kullanıcı deneyimini gözler önüne seriyor. Biliyorsunuz ilk katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Fold, yapısı gereği yeni bir kullanım sunuyordu. Galaxy Z Flip ise standart bir telefondan farklı değil. Bu açıdan model alıştığımız akıllı telefon deneyimini sunuyor ve bu da birçok kişi güzel görünüyor. Yukarıdaki kısa videoda Instagram içerisinde gezilen telefon, görebileceğiniz üzere biraz uzun. Bu uzun yapı nedeniyle ekran alanı fazla olan Galaxy Z Flip, genel olarak aşırı özelleştirilmiş bir One UI da taşımıyor. Ancak One UI bu cihazı tek elle yönetme konusunda güzel bir iş çıkarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Z Flip teknik özellikleri:

Telefon 6,7 inç 2336×1080 piksel Dinamik AMOLED esnek ekran üstüne kuruluyor ve gücünü Snapdragon 855 Plus ile 8 GB RAM‘den alıyor. 256 GB dahili depolaması bulunan Galaxy Z Flip, microSD üzerinden artışa izin vermiyor. Arkasında 12 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 12 megapiksel F1.8 geniş açı olmak üzere çiftli kamera, önünde ise 10 megapiksel F2.4 selfie kamerası taşıyan katlanabilir telefonun, dışında 1,05 inç boyutunda ufak bir sAMOLED bilgi ekranı bulunuyor. Toplam 3.300 mAh pil üstüne kurulan telefon, kablo üstünden 15W hızlı şarj yanında 12W da kablosuz şarj desteğiyle yolda.

Paylaş