Soyulmuş kablo problemini kökünden çözen aksesuar [Video]

20 Haziran 2018 20:00

Akıllı telefon sektörünün en çok satan ürünlerinden biri de şarj kabloları. Sık kullanımın ardından soyulan kablolar içinse Blufixx bir başka çözüm sunuyor.

Sadece akıllı telefonların şarj cihazları değil soyulan kablolar günlük hayatta kullandığımız dijital hemen her üründe karşımıza çıkan problemlerden biri olabiliyor. Kullanıcılar elektrik bandıyla yapıştırmak ya da kablonun etrafını sıkı iplerle sarmak gibi çözümler üretebiliyor. Ancak Blufixx tam olarak bu sorun ve daha fazlasını çözmeyi vadediyor. “Repair Pen” (Düzeltme Kalemi) olarak adlandırılan bir ürüne sahip olan Blufixx, esnek polimer jel sayesinde soyulmuş kablolardan çatlamış camlara pek çok alanda yardımcını oluyor. Ahşap ve plastik ile metal, taş ve cam için iki ayrı kalem alternatifiyle gelen ürün, akılcı bir çözüm sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

UV ışınla sağlamlaştırma

Kalem ilk bakışta 3D baskı kalemleri gibi bir izlenim oluşturuyor. Uç kısmından çıkan jel kıvamındaki polimeri, zarar görmüş bölgeye uyguluyorsunuz. Daha sonra arkasında yer alan LED ile UV ışınlar göndererek LED’i sertleştiriyorsunuz. Oldukça dayanıklı bir hale gelen polimer, esnekliğini de koruyor. Aynı zamanda su geçirmediği için de bu alanda da dayanıklılık sağlıyor. Ömrü ise yaklaşık 5 yıl olarak belirtiliyor. Tabii jelin beyaz renkte olduğunu belirtelim. Siyah renkli kablolara sahip titiz kullanıcılar için biraz sinir bozucu bir görüntü ortaya çıkarabilir. Ürün yurt dışında 15 euroya satılıyor.

Paylaş