Tesla tarafından hazırlanan Cybertruck ilhamlı düdük: “Cyberwhistle”

01 Aralık 2021 15:03

Tesla tarafından hazırlanan Cybertruck ilhamlı düdük “Cyberwhistle” ile tanışın. Evet firmadan böyle bir ürün de geldi.

Tesla sadece elektrikli otomobil satışı yapmıyor. Firmanın çocuklara özel ufak araçları, otomobil aksesuarları, telefon aksesuarları ve kıyafetleri vb. ilginç ürünleri bulunuyor. İşte bunlar arasına bugün bir yenisi daha eklendi. Bugün Cybertruck elektrikli pickup modelinin tartışmalı tasarımından ilham alan düdük modeli “Cyberwhistle” görücüye çıktı.

İlk olarak Tesla CEO’su Elon Musk tarafından Twitter’da duyurulan ve daha sonra resmi siteye konulan ürün, 50 dolarlık fiyatla satıldı ve stoklarını kısa sürede eritti. Paslanmaz çelik gövdeden hazırlanan ürün için ürünün kendisi kadar Musk’ın açıklaması ses getirdi.

Elon Musk, Apple’ın şu an Türkiye’de 250 TL‘ye satılan parlatma bezini almak yerine bizim düdüğümüzü satın alın dedi. Musk, direkt olarak “Apple’ın aptal parlatma bezini alarak paranızı çöp etmeyin, bizim düdüğümüzü alın!” ibaresini kullandı.

Apple’ın en son etkinliğinden sonra sitesine eklediği “yeni” ibaresine sahip en ilginç ürün yurt dışı fiyatı 19 dolar olan aşağıdaki Parlatma Bezi olmuştu. Bunun için yapılan açıklama ise şöyle olmuştu: “Aşındırmayan yumuşak malzemeden üretilen Parlatma Bezi, nano-texture cam dahil tüm Apple ekranlarını güvenli ve etkili bir şekilde temizler.”

Apple parlatma bezi

Tesla Cybertruck için bilinmesi gereken detaylar şöyle

Elektrikli pick-up Tesla Cybertruck resmi olarak 2023 yılına kalmış durumda. Elon Musk net olarak aracın 2023 yılında üretime alınacağını aktarıyor. Cybertruck tek motor arkadan itiş, çift motor dört çeker ve üç motor dört çeker olmak üzere üç farklı versiyonu bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli pickup en güçlü versiyonu ile 0’dan 100 km/s hıza 2,9 saniyede çıkabiliyor ve 6,3 ton gibi oldukça yüksek bir çekme gücü sunuyor.

Araçta pil konusunda da üç farklı paket sunuluyor. Bu pil paketleri 400 km, 480 km ve en üstte tam 800 km menzil getiriyor. Tesla Cybertruck 39.900 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip. Diğer versiyonlar ise 49.900 dolar ve 69.900 dolarlık fiyatlara sahip.

İlgili Video

Paylaş