Togg, ilk modeli TX10 için ilk saatlerdeki sipariş sayısını açıkladı

16 Mart 2023 22:57

Togg, T10X üzerinden saatler önce başlayan ön sipariş süreciyle ilgili içerisinde teşekkür mesajı da içeren ilk rakamları paylaştı.

Yerli otomobil girişimi Togg’un uzun süredir farklı dinamiklerde tartışma konusu olan sipariş süreci, yaşanan aksaklıklara rağmen saatler önce planlandığı gibi resmi olarak başlatıldı. Markanın ilk modeli T10X üzerinden başlayan siparişlerin üzerinden geçen kısa zaman diliminin ardından resmi kanallardan adet bazında ilk resmi veriler paylaşıldı. “Bize duyduğunuz güven için hepinize teşekkür ederiz.” mesajıyla paylaşılan detaylarda Togg T10X için ilk dört saatte 7.734 adetlik siparişin kayıtlara geçtiği açıklandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Togg T10X siparişi nasıl veriliyor?

27 Mart’a kadar devam edecek ön sipariş süreci kapsamında Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı aracılığıyla Trumore e-Cüzdan’a 60 bin TL’yi aktardıktan sonra, ön sipariş vermek istedikleri T10X’i konfigüre edip, ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmaya hak kazanacak. 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak dijital çekilişle de sipariş sahipleri belirlenecek.

Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra, dijital çekiliş 28 Mart tarihinde noter huzurunda çekilecek. Çekilişe katılacak kullanıcıların ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı liste çekiliş öncesinde Togg tarafından yayınlanacak. Çekiliş sonlandığında kazanan kullanıcılar da aynı yöntemle duyurulacak.

Sipariş hakkı kazanan kullanıcılar akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak. Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri ise önce kullanıcıların Trumore e-Cüzdan’larına, ardından da bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına ve kredi kartlarına geri yatırılacak.

Resmi tanıtım videosu:

Paylaş