TP-Link’ten güçlü Wi-Fi performansı arayanlara: Archer C60

02 Nisan 2018 17:45

TP-Link, Wi-Fi hızlarını üç kat artıran 802.11ac destekli yeni yönlendiricisini piyasaya sürdü. Archer C60 model yönlendirici, çift kanallı, beş antenli, güçlü bir ürün ve özelliklerine oranla uygun bir fiyata sahip.

Hızlı ve Wi-Fi performansı sergileyen cihaz, yüksek trafiğe sahip olan online uygulamalar için tasarlanmış durumda. 2.4 GHz kanalında 450 Mbps, 5 GHz kanalında ise 867 Mbps kablosuz hızlara ulaşabilen ürün, 3×3 MIMO teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. Cihaz üzerinde yenilikçi tasarıma sahip beş adet anten yer alıyor. Bu da daha geniş kapsama alanı ve daha düzgün bir Wi-Fi anlamına geliyor. Cihaza farklı bir şıklık da katan bu anten yerleşimi sayesinde evin her yerinde daha kaliteli Wi-Fi bağlantısı elde ediliyor.

Archer C60 ile eve gelen konukların ağ şifresini öğrenmeden ve de ağımızın güvenliğini riske atmadan Wi-Fi’a erişmeleri sağlanabiliyor. Misafir Ağı özelliğini kullanarak hem konuklar Wi-Fi’a bağlanabiliyor hem de ağ güvende oluyor. Bu özellikler web arayüzüne girmeden, akıllı telefonlardan kolayca yapılabiliyor. TP-Link’in iOS ve Android destekli Tether uygulaması ile ürün kurulumu dahil her tür denetimi, üstelik her yerden rahat bir şekilde yapmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TP-Link Archer C60’ın Türkiye fiyatı ne kadar?

Çok şık bir tasarıma sahip olan Archer C60’ın fiyatı ise 245 TL.

Paylaş