Türkiye’de de beklenen OPPO A92 tanıtıldı; işte fiyatı ve özellikleri

04 Mayıs 2020 15:57

İlk bilgileri geçtiğimiz günlerde çıkan OPPO A92 resmi olarak lanse edildi. İşte Türkiye’de de beklenen model hakkında bilinmesi gereken her şey;

Geçtiğimiz günlerde Find X2 amiral gemisini 9.999 TL‘den Türkiye’de satışa açan OPPO, bu sefer yeni ortaya seviye modeli OPPO A92 ile karşımızda. Dikkat çeken telefon, ilk aşamada tasarımsal olarak baktığımız zaman artık alıştığımız bir tasarıma sahip. Ön kamerayı rakiplerden daha büyük bir ekran deliğinde taşıyan model, genel olarak ince çerçeveleriyle modern görünüyor. Parmak izi sensörünü birçok güncel başka orta seviye cihaz gibi yan tarafında taşıyan A92, bünyesin de 6,5 inç Full HD+ IPS LCD ekran barındırıyor ve gücünü Snapdragon 665 işlemciden alıyor. 8 GB RAM + 128 GB dahili depolama ile gelen OPPO A92, önünde 16 megapiksel, arkasında 48 megapiksel f/1.7 ana + 8 megapiksel f/2.2 ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameralarından oluşan dörtlü bir kurulum taşıyor. Model kamera konusunda sınıfında iddialı görünüyor. 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pili sevindiren orta seviyenin yeni üyesi, iki farklı renk seçeneğine sahip. Modelde 3.5 mm kulaklık girişinin de yer aldığını da belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OPPO A92 orta seviyede öne çıkabilir

Arkasında kamera modülüne odaklanan güzel bir desen bulunan telefon, şimdilik Malezya merkezli olarak lanse edilmiş durumda. Ancak bu telefonun mutlaka Avrupa pazarında da satılacağı aktarılıyor. Burada fiyat 255 euro seviyesinde yer alıyor. Yukarıda da dediğimiz gibi bu modeli Türkiye’de de resmi olarak satılmasını bekliyoruz.

Telefonun teknik özellik tablosu

Paylaş