Uygun fiyat, şık tasarım; işte OPPO K3 ve tüm özellikleri

23 Mayıs 2019 13:30

Türkiye’de resmi olarak yer alan dev telefon üreticisi OPPO’nun yeni modeli OPPO K3 sonunda tanıtıldı. Gelin dikkat çeken modelin detaylarına yakından bakalım;

OPPO K3, firmanın son dönemde tanıttığı en iddialı orta seviye akıllı telefonlar arasında yer alıyor. İlk olarak tasarımdan başlayalım. Model uygun fiyatına rağmen gövdeden çıkan bir ön kameraya sahip. Bu kızaklı kamera sistemi sayesinde bir ekran çentiği ya da deliği bulunmayan telefon, oldukça ince çerçevelere sahip. 6. jenerasyon ekrana entegre parmak izi sensörü kullanan telefon, üç farklı renk seçeneğiyle hazırlanmış. Teknik tarafta cihaz gücünü Snapdragon 710 işlemciden alıyor ve 6,5 inç FHD+ OLED ekran üzerine kuruluyor. En üstte 8 GB RAM + 256 GB depolama sunulan OPPO K3, bünyesinde 3.765 mAh pil barındırıyor. Bu pil firmanın 20W VOOC 3.0 hızlı şarj teknolojisi ile destekleniyor. Kızaklı sistemde 16 megapiksel kamera taşıyan K3, kutusundan Android Pie temelli ColorOS 6 ile çıkıyor. Telefonun arkasında ise dikey olarak konumlandırılmış çiftli kamera sistemi karşımıza çıkıyor. Burada 16 megapiksel + 2 megapiksel (Derinlik) kurulumu bizleri karşılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OPPO K3 hakkında bildiğimiz diğer detaylar şöyle

Yazılım temelli GameBoost 2.0 teknolojisiyle GPU yani grafik performansını maksimum düzeye getirebilen akıllı telefon, LinkBoost 2.0 ile ağ performansını da artırabiliyor. Gelelim telefonun en iddialı yanına yani fiyatına. Akıllı telefonun başlangıç fiyatı yaklaşık olarak 230 dolar seviyesinde.  En üst versiyon içinse 332 dolar verilmesi gerekiyor. Bu fiyatlar ile modelin Çin ve Avrupa’da büyük bir kitleye ulaşacağı tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Son dönemde çıkan en etkileyici Android modeli OnePlus 7 Pro

OPPO K3’ün teknik özellikleri

Paylaş