Uygun fiyatlı General Mobile GM 9 Go satışa çıktı

23 Mayıs 2019 16:45

Yerli akıllı telefon üreticisi General Mobile, resmi olarak MWC 2019 kapsamında lanse ettiği GM 9 Go modelini satışa sundu.

Hazırladığı telefonlar ile Türkiye’de ses getiren yerli firma General Mobile, GM 9 Pro’dan esinlenerek tasarlanan GM 9 Go modelini sonunda raflara çıkardı. Temel ihtiyaçları karşılaması için Android Go işletim sistemi üstüne kurulan telefon, altın, gümüş ve uzay grisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip. Kalın çerçeveleri olduğu için bir ekran çentiği taşımayan akıllı telefon, gücünü Mediatek MT6739 işlemciden ve 1 GB RAM’den alıyor. 1 GB RAM Android Go altyapısı ve Google’ın “GO” uygulamaları için yeterli oluyor. Gorilla Glass ile koruduğu 5,5 inç LCD ekranı 729×1440  çözünürlükte olan telefon, 16 GB dahili depolamaya sahip. Yine Android GO sayesinde 16 GB birçok iş için yeterli oluyor. Arkasında 13 megapiksel F2.0, önünde ise 5 megapiksel F2.2 kamera yer alan telefon, 3.500 mAh piliyle uzun bir kullanım vadediyor. Bağlantı tarafından microUSB kullanan General Mobile GM 9 Go, dahili hafızasını microSD üzerinden 128 GB oranında artırabiliyor. Telefonda çift SIM desteği de bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

General Mobile GM 9 Go ne kadara satılacak?

Firmanın açıklamasına göre telefon KDV dahil 899 TL fiyat etiketiyle teknoloji marketleri ve cep telefonu mağazalarının yanı sıra www.generalmobile.com üzerinden 6 veya 11 taksit ile elde edilebiliyor.

İlginizi Çekebilir

Bu da ailenin Pro modeli

Paylaş