Vodafone’dan SMS tutkunlarına özel paket

07 Mayıs 2010 08:00

SMS tutkunları bu işe çok sevinecek. Vodafone, Avantajlı Mesaj Paketleri ile her bütçeye ve ihtiyaca uygun seçenekler sunarak kısa mesaj göndermeyi çok kolay ve hesaplı hale getiriyor. Faturalı ve faturasız Vodafone aboneleri, sunulan paketlerden kendilerine en uygun olanını seçerek özgürce mesaj gönderme olanağına sahip olabiliyorlar. Vodafone’un sunduğu Her Yöne Mini, Her Yöne Midi, Vodafone’lularla Maksi ve Her Yöne Maksi adlarındaki paketlerin içeriklerini aşağıda görebilirsiniz.

Her Yöne Mini: Sadece 3 TL ile Her Yöne 50 SMS gönderebilirsiniz. Bu pakete abone olmak için MINI yazarak 7999’a göndermeniz yeterli.

Her Yöne Midi: Sadece 6 TL karşılığında Her Yöne 500 SMS gönderebilirsiniz. Bu pakete abone olmak için MIDI yazarak 7999’a göndermeniz yeterli.

Vodafone’lularla Maksi: Sadece 6 TL karşılığında Vodafone abonelerine 5000 SMS gönderebilirsiniz. Bu pakete abone olmak için VFMAKSI yazarak 7999’a göndermeniz yeterli.

Her Yöne Maksi:
Sadece 9 TL karşılığında Her Yöne 500 ve Vodafone abonelerine 5000 SMS gönderebilirsiniz. Bu pakete abone olmak için HYMAKSI yazarak 7999’a göndermeniz yeterli.

Paylaş