Westworld teorilerinin gerçekliğini ortaya koyan detay [Video]

06 Şubat 2018 14:30

İkinci sezonuyla bahar aylarında ekrana dönecek olan Westworld‘e dair yeni ve oldukça enteresan bir detay ortaya çıktı. Diziye özel hazırlanan internet sitesinde yer verilen bu bilgi hayranların teorilerinden birini doğruluyor. Bizleri çok daha karmaşık bir hikayenin beklediğini müjdeliyor.

Hatırlarsanız birinci sezon finalinde Westworld’de ayaklanma başlamıştı. Dolores’in Doktor Robert Ford‘u vurmasının ardından sevdiğimiz karakterlerin parkı alt üst etmeye başlayışına şahit olduk. Bu karmaşa sırasında Samurai World (Samuray Dünyası) tarzında bir tema parkı daha olduğunu fark etmiştik. Westworld hayranları daha en baştan beri pek çok farklı temada parkın olabileceğini düşünüyordu. Samurai World (Samuray Dünyası) da bunun önemli kanıtlarından biri olmuştu. Ancak görünen o ki Westworld ve Samurai World dışında dört farklı park daha bulunuyor!

Super Bowl 2018 ile birlikte başlayan tanıtım çalışmaları kapsamında gizli bir Westworld sitesi açıldı. Hayranların dikkatle incelediği bu sitede altı farklı parktan bahsediliyor. İlkinin Westworld, ikincisinin ise Samurai World olduğu anlaşılıyor. Geriye hakkında hiçbir şey bilmediğimiz dört tema parkı daha kalıyor. Ancak sitede bu parklara dair herhangi bir bilgi yer almıyor. “Park: 6 Rezervasyonlar halka kapatılmıştır” uyarısı dikkat çekiyor. Bu da Westworld’ün izleyicilere sunduğu dünyanın sandığımızdan daha geniş olduğunu kanıtlıyor. Orijinal filmde Medieval World (Orta Çağ Dünyası) ve Roman World (Roma İmparatorluğu Dünyası) da yer alıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Westworld’ün uzun zamandır beklediğimiz, beklerken de yeni teoriler ürettiğimiz ikinci sezonu 22 Nisan‘dan itibaren seyirci karşısına çıkacak. Yeni bölümler için paylaşılan tanıtıma ise haberin girişinden ulaşabilirsiniz.
Paylaş