Xiaomi Mi Mix 3 hakkında yeni kamera örnekleri, teknik detaylar ve video [İzle]

18 Ekim 2018 12:30

25 Ekim tarihinde lanse edilecek Xiaomi Mi Mix 3 için yeni paylaşımlar yapıldı. Bunlar arasında yeni kamera örnekleri, teknik detaylar ve video var.

Xiaomi Mi Mix 3, çıkışı yaklaştığı için artık firma tarafından her gün gündemde tutuluyor. Dün tam 10 GB RAM’li ve 5G destekli bir versiyonunun olduğunu duyduğumuz telefon, bugün yine karşımızda. Bu sefer ilk olarak modelin ekran çözünürlüğü belli olmuş durumda. Sağlam kaynaklara göre model 1080×2340 piksel bir AMOLED ekran üzerine kuruluyor. 19.5:9 en boy oranına sahip bu ekranda bir ekran çentiği yer almıyor. Ekran çentiğinden sürgülü kamera sistemiyle kurtulan telefon, bu sayede inanılmaz ince çerçeveler üzerine kuruluyor. İşte yayımlanan video da bu yapıyı bir kez daha gözler önüne seriyor. Modelin sürgüde yer alan kamera donanımıyla üç boyutlu yüz tanıma yapabileceği söylenirken, yüz tanıma ile Bluetooth üzerinden bağlanılan Windows 10 bilgisayarların kilidi dahi açılabiliyor. Bugün ayrıca Xiaomi Mi Mix 3 ile çekilmiş örnek fotoğraflar da karşımızda bulunuyor. Şirket kurucusu Lin Bin tarafından paylaşılan fotoğraflar, portre modunun düşük ışık performansını gözler önüne seriyor. Bu fotoğraftan çözünürlük düşük olduğu için kalite anlaşılamıyor ancak telefon arka fonu güzel şekilde bulanık hale getirebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Mix 3 için bilinen detaylara tekrar bakarsak

Gücünü Snapdragon 845 işlemciden alacağı belirtilen cihaz, ekrana entegre parmak izi teknolojisini benimsiyor. Bu teknolojinin optik tabanlı olduğu ancak çok hızlı çalıştığı söyleniyor. Başlangıç fiyatının yaklaşık 450 – 550 dolar seviyesinde olacağı söylenen kablosuz şarj destekli model, dijital asistanına (Xiao AI) erişim için özel bir butona da sahip olacak. Siyah, yeşil ve mavi olarak üç farklı renk seçeneğine sahip olan cihazın, 10 GB RAM’e ek olarak 6 GB RAM + 128 GB depolama, 8 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 256 GB versiyonları da bulunuyor.

Paylaş