Xiaomi Redmi Note 9 Pro fiyatı en düşük seviyede

25 Eylül 2020 19:00

Dün sizlere paylaştığımız haberde Xiaomi Redmi Note 9 modelinin fiyatında yapılan indirimden söz etmiştik. Bugün sizlere Xiaomi Redmi Note 9 Pro modelinin fiyatıyla ilgili güzel bir haber paylaşmak istiyoruz.

Piyasa çıkış fiyatı 3.599 TL olan telefon şu anda 3,259 TL’ye satın alınabiliyor. Piyasadaki başarılı giriş-orta segment akıllı telefonlardan biri olan Redmi Note 9 Pro, FHD+ piksel çözünürlüklü 6,67 inç LCD ekranı bünyesinde barındırıyor. Qualcomm’un Snapdragon 720G işlemcisinden ve 6 GB RAM’den güç alan Redmi Note 9 Pro modelinin depolama kapasitesi ise 128 GB. MicroSD kartlarla hafızası da artırılabilen telefonun pil kapasitesi ise 5.020 mAh. 18 Watt hızlı şarj teknolojisine de destek veren telefonda 48 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açı, 5 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi Note 9 Pro modelinde 4K video kayıt özelliği var mı?

Telefon saniyede 30 kare 4K video kaydına da destek veriyor. Cihazın ön tarafında selfie çekimler için 16 megapiksellik kamera mevcut. Ön kamerayla saniyede 30 kare Full HD videolar kaydedilebiliyor. Parmak izi sensörün yan tarafta bulunduğu telefonda USB-C bağlantısı kullanılıyor. Gorilla Glass 5 sayesinde çizilmelere karşı dayanıklı olan model Android 10 yüklü geliyor.

İlginiz Çekebilir

Geleceğin roketi ilk kez tam olarak havalandı

Paylaş