Yeni cihazların gelmesi bekleniyor: “OPPO Türkiye macerası henüz sona ermemiş gibi görünüyor”

17 Ocak 2024 12:02

OPPO Türkiye macerası henüz sona ermemiş gibi görünüyor. Yapılan açıklamaya göre yeni cihazların yakında gelmesi bekleniyor.

Çinli devlerden OPPO, biliyorsunuz çok uzun zamandır Türkiye’ye yeni bir ürün getirmiyor. Ancak bazı kişileri fazlasıyla üzen bu durum yakında değişebilir. OPPO destek hattı üstünden aldığımız bilgiye göre firmanın yakında Türkiye’ye yeni ürünler göndermesi bekleniyor. Türkiye macerasını ya da operasyonunu bitirmediklerini aktaran firmanın destek hattı çalışanı, Türkiye’ye gelecek ürünlere Çin’deki genel merkezin karar verdiğini ve ürünlerin gelmeden iki ay önce resmi duyuruyu yapacaklarını belirtiyor. Türkiye’ye önümüzdeki aylarda yeni telefonlar, kulaklıklar ve saatler getirmesini beklediğimiz firma, bu konuda henüz net bir tarih paylaşamıyor fakat kapalı kapılar ardında çalışmalar sürüyor gibi görünüyor. Türkiye’de bir ara fabrika açarak üretim yapan ve ciddi satış sayılarına ulaşmayı başaran OPPO, son dönemde özellikle amiral gemisi akıllı telefon tarafında çok iddialı seçenekler karşımıza çıkarıyor. Örneğin şirketten gelen son cihaz üst seviye amiral gemisi OPPO Find X7 Ultra olmuştu. Bu modelin en çok dikkat çeken yanı ise taşıdığı kamera sistemiydi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kamera konusunda şimdiye kadar üretilmiş en güçlü seçeneklerden birisi olan Find X7 Ultra, dünyada bir ilke imza atarak çift periskop telefoto yani zoom kamerası ile donatılmış durumda. Hasselblad destekli telefonun arkasında spesifik olarak 50 megapiksellik 1-inç Sony LYT-900 sensörlü ana kamera + 50 megapiksellik 1/1.95-inç Sony LYT-600 sensörlü ultra geniş açı kamera + 50 megapiksellik 1/1.56 inç Sony IMX890 sensörlü OIS’e sahip 3x periskop kamera + 50 megapiksellik 1/2.51 -inç Sony IMX858 sensörlü OIS’e sahip 6x periskop kameraları bir araya getiriliyor.

Firma tarafından gösterilen örnek fotoğrafları çok iyi olan telefon, gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile en üstte 16 GB LPDDR5X RAM‘den alıyor. En üstte 1 TB depolama sunulan amiral gemisi, 6,82-inç boyutundaki QHD+ 120 Hz OLED ekranında tam 4.500 nit parlaklık (Buna sadece anlık olarak HDR içeriklerde ulaşılıyor, normalde 1.600 nit elde edilebiliyor) sunuyor. 100W kablolu ve 50W kablosuz şarj destekli 5.000 mAh pille donatılan OPPO Find X7 Ultra, “Rain Water Touch” teknolojisiyle ekranı ıslakken dahi rahatlıkla kullanılabiliyor. Şimdilik Çin dışı satışı hakkında bilgi verilmeyen telefon, yine de çok dikkat çekmeyi başarmış durumda.

OPPO Türkiye macerası yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş