Yeni oyunlar göründü; PlayStation Plus şubat ayı ücretsiz oyunları [Video]

30 Ocak 2020 15:00

PlayStation Plus kütüphanesi yeni ücretsiz oyunlarla genişliyor. Şubat ayının ücretsiz başlıkları PS VR sahiplerine ek bir sürpriz barındırıyor.

PlayStation Plus kütüphanesi her ay iki ücretsiz oyunu PS4 oyuncularıyla buluşturuyor. Ancak bu ay bir değişiklik olarak iki oyuna ek bir de PS VR başlığı karşımıza çıkıyor. İlk olarak ayın ücretsiz oyunlarına baktığımzıda bizi önce BioShock: The Collection karşılıyor. BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite olmak üzere üç oyunu da barındıran bu koleksiyonla beraber oyuncular BioShock serisinin keyfini en baştan çıkarabiliyor.

Bu keyifli macerayı ise The Sims 4 takip ediyor. Serinin en gelişmiş versiyonu olan The Sims 4’te yenilenen mimari özelliklerin yanı sıra, Sims yaratma süreci de hiç olmadığı kadar detay sunuyor. Daha gerçekçi mimikler, yepyeni eşyalar ve sayısız iletişim alternatifiyle yaşam simülasyonu eğlenceli bir deneyim sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PlayStation Plus bu ay bir de VR oyunu veriyor

Ayın sürpriz üçüncü oyunu ise Firewall Zero Hour. Ancak bu oyunu deneyimlemek için bir PlayStation VR sahibi olmalısınız. Sanal gerçeklik başlığı ile yeni bir oyun denemek isteyenler için öne çıkan yapım sizi FPS aksiyonunun tam ortasına bırakıyor. Bu üç oyunu da 4 Şubat’tan 2 Mart’a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ocak ayı oyunları için vaktin daraldığını da hatırlatalım. Frantics ve Uncharted: The Nathan Drake Collection’ın verildiği ücretsiz ocak ayı oyunlarını 3 Şubat’a kadar kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

Paylaş