12 saat pil ömrüyle dikkat çeken yeni dizüstü: “Honor MagicBook”

19 Nisan 2018 19:00

Bugün uzun süredir beklediğimiz akıllı telefonu Honor 10’u tanıtan Honor, ayrıca MagicBook isimli dizüstü bilgisayarını da görücüye çıkarttı. İşte detaylar;

Huawei‘nin alt markası olan ve Türkiye‘de de resmi olarak yer alan HonorMagicBook ile dizüstü pazarında da iddialı görünüyor. Apple’ın MacBook ailesinden aldığı çizgiyle oldukça şık görünen dizüstü, 14 inç Full HD IPS bir ekran üzerine kuruluyor. Ekran gövde oranı yüzde 81 seviyesinde olan dizüstü, bu açıdan gerçekten ince çerçevelere sahip. Intel Core i5-8250U ve Core i7-8550U işlemcilerle alınabilen ürün, grafik tarafında 2 GB GDDR5 bellekli Nvidia GeForce MX150 kullanıyor. Diğer detayları arasında 4 GB / 8 GB RAM ve 256 GB SSD yer alan dizüstü, 57 Wh kapasitesinde bir pille geliyor. Bu pil ve özel optimizasyonlar ile 12 saat video oynatabilen bilgisayar, dört adet hoparlör ile harici çözümlere olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Üç farklı renk seçeneğine sahip olan Honor MagicBook, beklenen tüm modern portları da ince gövdesinde barındırıyor. Windows 10 işletim sistemli bilgisayarın yerleşik parmak izi sensörü de dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Honor MagicBook”

Çin pazarı dışında satılıp satılmayacağı bilinmeyen dizüstü, Core i5 işlemciyle yaklaşık 796 dolar, Core i7 işlemciyle ise yaklaşık 908 dolar fiyat etiketine sahip.

İlgili Video

Dizüstü bilgisayarınız gece şarjda bırakmayın

Paylaş