Uzun pil ömrüyle dikkat çeken Honor MagicBook tanıtıldı

25 Şubat 2020 11:00

Honor, View 30 Pro ile uzun pil ömrüyle dikkat çeken MagicBook 14 ve MagicBook 15 dizüstü bilgisayarlarını tanıttı.

MagicBook 14 ve Honor MagicBook 15 olmak üzere iki ayrı modeli barındıran MagicBook serisiyle birlikte Honor, ilk defa PC kategorisinde ürün de duyurmuş oldu. Uzay Grisi ve Mistik Gümüş renkleriyle sunulan bilgisayar, kompakt, ince ve hafif bir tasarım barındırıyor. 14 inçlik model, tek şarjla 10 saate kadar pil ömrü sunuyor, 65W’lık hızlı şarjı da kompakt bir Tip-C adaptörüyle sağlıyor. Yüksek ekran-kasa oranıyla FullView ekrana sahip olan cihaz, ultra hızlı performans ve gelişmiş grafikler için güçlü bir çekirdeğe sahip. Bununla birlikte Honor akıllı telefonlarla da akıllı iletişim özelliği vadediyor.

Dizüstü bilgisayar serisi, klavyede yer alan kamera tuşunun altında gizlenen bir pop-up web kamerasına da sahip. klavyede yer alan kamera tuşuna basarak, pop-up web kamerasının ortaya çıkmasını sağlayabiliyor. Bu özellik, kameranın uzaktan ele geçirilmesi ve gözetlenmesine karşı bir koruma görevi görüyor. Bilgisayarda parmak izi sensörü de bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor MagicBook 14/15 ne zaman satışa sunulacak?

Pili tam şarj edildiğinde 10 saate kadar kullanım süresi sunan bilgisayarlar 256 GB’lık depolama kapasitesine sahip. Önümüzdeki ayın sonunda İngiltere, Almanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti gibi pazarlarda satışa sunulacak.

İlginizi çekebilir

Samsung’un katlanabilir ekranlı yeni akıllı telefonu Galaxy Z Flip

Paylaş