16 saate varan pil ömrü sunan Acer Swift 1’in Türkiye fiyatı belli oldu

05 Ocak 2021 16:00

Uzun pil ömrü ve şık tasarımıyla dikkat çeken Acer Swift 1 Türkiye’de satışa sunuldu. Mavi, altın ve gümüş renk seçeneklerine sahip olan model tam dolu pille 16 saate varan kullanım imkanı vadediyor.

30 dakika şarj edildiğinde 4 saate varan kullanım olanağı sunan dizüstü bilgisayar pil ömrüyle dikkatleri üstüne çekiyor. Full HD çözünürlüklü 14 inçlik ekranın tercih edildiği bilgisayarın ekranı 170 derecelik izleme açısı sunuyor. Acer ExaColor ve BlueLightShield gibi özelliklerin de yer aldığı model bir yandan ekranın ürettiği renkleri geliştirip diğer yandan da göz yorgunluğu azaltıyor. Bilgisayarın ekranı  yüzde 84’lük ekran gövde oranına sahip. Acer TrueHarmony teknolojisine de destek veren model güçlü bir ses performansı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Acer Swift 1 modelinin Türkiye fiyatı ne kadar?

Özelliklere dönecek olursak bilgisayar gücünü Intel Celeron N4020 işlemcisinden ve 4 GB RAM’den alıyor. 128 GB’lık SSD depolama çözümünün kullanıldığı model, 1,3 kilogram ağırlığıyla da göze çarpıyor. Çift bantlı 2×2 Intel Wi-Fi 6 üzerinden daha hızlı bağlantı imkanı sunan dizüstü bilgisayar, hızlı veri aktarımı için USB-C ve 1. nesil USB 3.2 gibi bağlantı noktalarına destek veriyor. Üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulan bilgisayarın Türkiye’deki fiyatı ise 3.899 TL.

İlginizi Çekebilir

Vivo’nun yeni arayüzü görmüş müydünüz?

Paylaş