170 Nm tork değeri ile dikkat çeken yeni elektrikli bisiklet

06 Aralık 2022 09:31

Elektrikli bisiklet pazarında bu sefer ses getiren model E-Cells Super Monarch AWD 1500W Dual Crown Limited Edition oldu.

E-Cells Super Monarch AWD 1500W Dual Crown Limited Edition, herkese hitap etmeyen en yeni elektrikli bisiklet modeli oldu. Çift süspansiyon, çift batarya ve çift motor üzerine kurulan bisiklet, çift motor ile iki teker üzerinden yüksek bir çekiş sağlıyor ve bunu araziye uygun lastikleriyle her arazi koşuluna taşıyor. Teknik olarak bakarsak model iki adet Bafang imzalı 750W elektrik motoruyla toplam 1.500W sürekli güç getiriyor. Tam 170 Nm tork değeri bulunan ve bu gerçekten inanılmaz olan bisiklet, bu güç sayesinde arazideki dik yokuşları çıkma konusunda dahi herhangi bir sorun yaşamıyor.

Firmanın açıklamasına göre dokuz kademe pedal desteği bulunan bisiklet, toplam kapasitesi 1,638 Wh olan Samsung 3500 mAh hücrelere sahip iki adet 52V batarya üzerine kuruluyor. Model için spesifik bir menzil açıklanmıyor ancak bu kombinasyon ile arazi eğlencelerinin çok uzun süre sürdürülebileceği aktarılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toplam ağırlığı 43 kg seviyesinde olan E-Cells Super Monarch AWD 1500W Dual Crown Limited Edition elektrikli bisiklet modeli, disk frenlere sahip ve hafif olmamasına rağmen nispeten ufak gövdesiyle rahat taşınabilecek bir seçenek oluyor. Yerleşik LED aydınlatmaya ve çamurluklara sahip model, teknik özelliklerin de işaret ettiği üzere ucuz değil. Bisikletin yurt dışı fiyatı 5 bin doların üstünde bulunuyor.

E-Cells Super Monarch AWD 1500W Dual Crown Limited Edition elektrikli bisiklet modeli yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’den yeni PS5 oyun kumandası

Paylaş