20 saat pil ömrü sunan JBL Charge 5 kablosuz hoparlör için yeni indirim fırsatı [Ekim 2023]

25 Ekim 2023 22:00

JBL Charge 5 kablosuz hoparlörün fiyatı yeniden geriledi. Detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz telefon kompakt gövdede güçlü ses performansı vadediyor.

İç kısmında 10 watt gücünde 20 mm’lik tweeter ve 30 watt’lık 90 mm woofer’ın kullanıldığı hoparlör IP67 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı. Bu sayede havuz veya deniz kenarında da rahatlıkla kullanılabilen hoparlörde PartyBoost özelliği bulunuyor. Bu özellik kullanılarak birden fazla Charge 5 birbiriyle bağlanarak daha güçlü bir ses deneyimi elde edilebiliyor. JBL’in belirttiğine göre Charge 5, 100 adete kadar JBL hoparlöre bağlanabiliyof. Bu özellik hoparlörün üzerinde yer alan PartyBoost tuşuyla aktif hale geliyor.  Hoparlörün pili tam olarak şarj edildiğinde Charge 5, 20 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Hoparlörde güncellemeleri indirmek için de JBL Portable adında bir uygulama yer alıyor. Bluetooth 5.1 desteği sunan hoparlörde SBC Bluetooth kodeği bulunsa da AAC ve AptX destekleri ne yazik ki mevcut değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

JBL Charge 5 renk seçenekleriyle de öne çıkıyor

Hoparlör, 8 farklı renk seçeneğiyle geliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan hoparlörün fiyatı 5.245 TL’ye gerilemiş durumda. Kullanıcılar hoparlörü kredi kartlarıyla ayda 1.370 TL ödeyerek de sahip olabiliyor. Belirttiğimiz fiyat hoparlörün pembe renkli modeli için geçerli.  Hoparlörün detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Farklı kampanya haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş