2020 Honda Jazz için tanıtımı öncesi yeni ipuçları

16 Ekim 2019 21:30

Tokyo Otomobil Fuarının yeni jenerasyon yüzlerinden birisi olacak 2020 Honda Jazz, tasarım dinamiklerini kademeli olarak göstermeye devam ediyor.

Prototip olarak sokağa çıkış sürecinin ilk dönemlerinden itibaren gelişimini yakından takip ettiğimiz 2020 Honda Jazz için artık son düzlükteyiz. 23 Ekim’de Tokyo Otomobil Fuarı kapsamında düzenlenecek etkinlikle birlikte örtülerinden kurtulacak olan yeni jenerasyon için ortada önemli bir beklenti yumağı var. Tasarım konusunda elini ciddi oranda güçlendirmesi gereken ve verdiği mesajlarla bunu hissettirmeye başlayan Jazz için resmi kaynak cephesinde hala nitelikli bir detay görmek mümkün değil. Paylaşılan yeni ipucu görsekli ise otomobilin tasarım dinamikleri ve çizgiler üzerindeki ana noktalara göz gezdirmek için fazlasıyla yeterli. Ebatsal olarak da ileriye taşınacak olan yeni Jazz’ın, bir önceki jenerasyondan da alıntılar yapacağını net bir şekilde söyleyebiliriz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Honda Jazz temel karakterini ön ve arkada yansıtacak

Macerasına dördüncü jenerasyonuyla devam edecek olan Jazz’ın tasarımında devrimsel nitelikli karakteristik değişimlerin ön ve arka bölümde olmasını bekliyoruz. Özellikle yeni yüzüyle birlikte daha sportif olacağına dair önemli bir beklentisi bulunan otomobilin ön bölümüdeki camlarda nispeten daha büyük bir yapı bizleri bekliyor. A sütununda yapılan revizyonları da işin içerisine kattığımızda sürücü için çok daha net bir görüş alanının varlığından söz edebiliriz. Bunlar dışında yeni modelle ilgili elimizde olan en net detay ise hibrit seçeneğiyle gelecek olması. Önümüzdeki günlerle birlikte artık daha somut detaylarıyla karşımızda olacak Jazz ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Honda Sports EV Concept

Paylaş