2020 Volkswagen Golf en net tasarım detaylarıyla sızdı!

05 Ağustos 2019 14:33

Tasarımı konusunda bir süredir hayal kırıklığıyla gündeme gelen 2020 Volkswagen Golf için artık daha net şekilde konuşma zamanı geldi.

Yeni model yılıyla birlikte sekizinci jenerasyonuna merhaba diyeceğimiz Golf için geri sayım devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hatırı sayılır bir kitle tarafından beklenen otomobilin bir süredir tatsız sohbetlere konu olduğunu da biliyoruz. Prototip versiyonu üzerinden ortaya çıkan bazı fotoğraflarıyla özellikle dış tasarım kısmında ciddi eleştirilere maruz kalan 2020 Volkswagen Golf, bir kez daha kameralara yakalandı. Bu kez satışa sunulacağı halinin neredeyse tamamını gördüğümüz Golf, fark yaratacak noktalarını çok net şekilde gözler önüne sermeye hazırlanıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Golf ve değişen tasarım noktaları

Görsellere baktığımızda yeni Golf için en temel farkın ön bölümde yaşandığını çok net bir şekilde görebiliyoruz. Çok daha keskin hale getirilen ışıklandırma grupları ve ızgara ile nispeten daha agresif bir görüntü yakalanmaya çalışılmış. Ürün gamının diğer üyelerinde görmediğimiz bu yapının arka bölümündeki destekçisi ise yine ışıklandırma ve genel çizgiler olacak. Aslında Golf’ü daha çok arka bölümünden tanıyabileceğimizi de söyleyebiliriz. Şu ana kadar çok fazla öne çıkarılmasa da kokpit bölümünde de ciddi revizyonlar yapılmış bir otomobili görmeyi bekliyoruz. Sürücü ve multimedya ekranındaki yapı konusunda beklentiler oldukça yüksek. Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda sergilenmesini beklediğimiz Golf ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

Paylaş