2022 Apple Watch modellerinde sağlık devrimi olmayacak

10 Ocak 2022 16:05

2022’de üç farklı ana Apple Watch modeli lanse edilecek. İddialara göre bu üç modelde de sağlık devrimi olmayacak.

Apple’a yönelik sağlam kaynaklardan Mark Gurman, geçtiğimiz yılın sonunda 2022 Apple Watch modelleri direkt olarak Watch Series 8 serisi, yeni Watch SE ve spor odaklı zorlu şartlara özel Watch modelinden oluşacak demişti.

İşte bu üç akıllı saat için bir açıklama daha yapan Gurman, saatlerde net olarak yeni bir sağlık sensörünün olmayacağını belirtti. Apple’ın vücut sıcaklık ve kan şekeri ölçümü üzerinde çalıştığını belirten Gurman, bunların 2023 modellerinde dahi olamayabileceğinin sinyallerini veriyor. Gurman’a göre Apple henüz bu konuda çıkışa hazır hale gelmiş değil.

Bu son açıklamadan işaretle ve eski çıkan bazı bilgilere göre 2022’nin Apple Watch’ları sadece uyku takibi konusunda daha detaylı hale gelebilir. Yeni saatlerde sağlık konusunda büyük bir adım atılmayacak olması bekleyenleri üzüyor ancak Apple süreç tam olarak hazır olmadan çıkış yapmak istemiyor. Özellikle kan şekeri ölçümü konusunda yüzde 100 emin olunması gerekiyor.

Yeni ürün gamında şu an en çok zorlu şartlara özel Watch merak uyandırıyor. Şimdiye kadar yapılmış en sağlam Apple Watch modeli olacak bu yeni akıllı saat, Apple’ın şimdiye kadar sattığı en pahalı normal versiyon (Altın sürümleri bir kenara koyarsak) da olabilir. Bu konuda yeni sızıntıların gelmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın

Paylaş