2023 Steam “Yılın Özeti” sayfanız yayınlandı

19 Aralık 2023 08:35

Birçok firma gibi Steam de 2013 özetlerini unutmadı. Bu bağlamda 2023 Steam “Yılın Özeti” sayfanız hazırlandı ve bugün yayınlandı.

Buradan ulaşabileceğiniz “Yılın Özeti” sayfanız hakkında Türk lirasını bırakması halen oldukça üzüntü veren büyük oyun marketi Steam şunları aktardı: “Yıl sonu genellikle geçmişi düşünme zamanıdır: Son 12 ayda kendinizle ilgili ne öğrendiniz? Hayattaki hedeflerinizle ilgili? Oyunlarınızla ilgili? Elbette bizi en çok heyecanlandıran şey sonuncusu çünkü 2023 Yılın Özeti sayfanız resmî olarak hazır! Evet, SİZİN sayfanız. Herkes son bir yılda en çok oynadığı oyunları, kazandığı başarımları ve diğer eğlenceli bilgileri kendisine ait bir sayfada görecek. 2023’te platformda geçirdiğiniz zamandan öne çıkan bazı anları bir araya getirdik ve hepsini eğlenceli verilerle dolu tek bir sayfada topladık. Sayfayı kaydırarak inceleyin ve en çok hangi türlerde zaman harcadığınızı ve bazı istatistiklerinizin Steam topluluğuna kıyasla nasıl olduğunu öğrenin. Hepsine baktıktan sonra bu sayfayı kendiniz için saklayabilir veya Steam veya sosyal medya bağlantıları aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz (hatta resmî hashtag bile var: #SteamYearInReview). Ayrıca profil vitrininizde görünecek şekilde de ayarlayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022’ye ait Yılın Özeti’ni de göstermek ister misiniz? İki yıl arasında istediğiniz zaman geçiş yapabilir veya her ikisini de aynı anda paylaşmak üzere yer açmak için Puan Dükkânı’na gidebilirsiniz. Steam Yılın Özeti sayfanızı buradan incelemeye başlayın. Ayrıca size e-postayla gönderdiğimiz bağlantıya tıklayabilir veya Steam’de kullanıcı adınızın altındaki açılır menüyü kullanabilirsiniz. Burada oyun oynamakla geçirdiğiniz yıla bakmanın tadını çıkarın! Ve eğer başka şeyler hakkında da düşüncelere dalmak için zamanınız kalırsa, onu da yapabilirsiniz.”

Steam özeti yanında bu da ilginizi çekebilir: GMC imzalı kaslı elektrikli bisiklet HUMMER EV

Paylaş