48 megapiksel kameralı Nokia X71 / 8.1 Plus’ın teknik detayları ortaya çıktı

31 Mart 2019 14:00

HMD Global firmasının bir sonraki Nokia modeli Nokia X71 / 8.1 Plus olacak. İşte bu model hakkında teknik detaylar ortaya çıktı.

Global pazarda Nokia 8.1 Plus olarak geçen Nokia X71, biliyorsunuz resmi olarak 2 Nisan tarihinde lanse ediliyor. Yani çok yakında resmi olarak karşımıza çıkacak telefon, firmanın 48 megapiksel arka kameraya sahip ilk modeli olmaya hazırlanıyor. İşte bu model için ayrıntılı teknik detaylar ortaya çıktı. Buna göre model gücünü Snapdragon 660 işlemciden ve en az 6 GB RAM‘den alıyor. Yani bir amiral gemisi olmayan cihaz, kutusundan Android Pie ile çıkıyor. Android One programında yer alan Nokia X71 / 8.1 Plus, şık bir tasarımla yolda bulunuyor. Arkasında iki adet kamera (48 megapiksel + 120 derece ultra geniş açı) yer alacak telefon, ön kamerasını Galaxy S10 gibi bir çentikte değil delikte taşıyor. Dikkat çeken model bu konuda da firma içerisinde bir ilke imza atıyor. Bu yapı sayesinde oldukça ince çerçeveleri bulunan telefon, 6,22 inç boyutunda bir ekran üzerine kuruluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nokia X71 / 8.1 Plus merak edilen bir telefon

HDM Global, Nokia markasıyla iyi işlere imza atıyor. Özellikle Çin’de çok büyük satış rakamlarına ulaşan firma, Android güncellemeleri konusunda da kullanıcılarını üzmüyor. Eski cihazları dahi güncelleyen teknoloji firması, ciddi yenilikler yapmaktan da kaçınmıyor. Bunun en güncel ve güzel örneğini Nokia 9 PureView oluşturuyor.

İlginizi Çekebilir

Google’ın yeni oyun servisi

Paylaş