50 MP kameralı Samsung Galaxy M34 5G ile çekilmiş fotoğraflar [Galeri]

21 Eylül 2023 17:00

Türkiye’de ön siparişle satışa sunulan Samsung Galaxy M34 5G ile çektiğimiz fotoğrafları paylaşmak istiyoruz. Çeşitli ortamlarda gerçekleştirdiğimiz çekimlerde telefonun kamera performansından genel açından memnun kaldık.

Uygun fiyatlı bir telefon olmasına rağmen üst düzey modellerde gördüğümüz kamera özelliklerini daha erişebilir fiyata sunan Galaxy M34 5G, 50 megapiksel çözünürlüğünde bir kameraya sahip. Detaylı çekimlere imkan tanıyan bu kamera aynı zamanda optik görüntü sabitleme sistemine destek veriyor. Amiral gemisi akıllı telefonlarda gördüğümüz bu özellik fotoğraflarda veya videolarda yaşanbilecek sarsıntıyı azaltıyor. Bu sayede düşük ışık şartlarında daha iyi fotoğraflar çekilebiliyor. F/1.8 diyafram değeri sunan ana kamera gece moduna da destek verdiği için ışığın az olduğu ortamlarda daha aydınlık kareler çekilmesine yardımcı oluyor. Kamera ayarlarından 50 megapiksel çözünürlük değeri seçildiğinde 8.160 x 6.120 piksel çözünürlükte fotoğraflar çekilebiliyor. Fotoğrafların boyutu ise 15 ila 18 MB arasında değişiyor. 12 megapiksel çözünürlükte ise çözünürlük değeri 4.080 x 3.060 piksel çözünürlüğe düşüyor. Cihazda 50 megapiksellik ana kamera dışında 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro kamera da bulunuyor. Her iki kamera da iyi ışık koşullarında kendi segmentine göre iyi kareler ortaya koyuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy M34 5G modeli 4K video kaydına destek veriyor mu?

Saniyede 30 kare 4K video kaydedebilen telefonun ön tarafında 13 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Ön kamera da çoğu kullanıcı için beklentiyi karşılayacak performans sunuyor. Telefonla çektiğimiz fotoğraflara haberin girişindeki galeri üzerinden ulaşabilirsiniz. Telefonun detaylı incelemesini önümüzdeki günlerde paylaşacağız.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş