55 inç 4K Samsung televizyon düşünenlere A101 kampanyası

30 Ocak 2021 15:30

A101, 4K çözünürlüklü Samsung televizyon satın almayı düşünenleri mutlu etmeye hazırlanıyor. 4 Şubat’ta geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung TU8300, A101’e geliyor. Piyasada 5.999 TL‘ye satılan 55 inçlik model, A101’de 5.699 TL‘den satışa sunulacak.

Kavisli bir tasarıma sahip olan televizyonda Crystal Display adı verilen bir teknoloji kullanılıyor. Televizyon bu ekran teknolojisiyle canlı renkler vadediyor. 4K çözünürlükteki videolar için Crystal 4K işlemcinin tercih edildiği televizyon bu sayede akıcı bir deneyim sunuyor. Google Asistan ve Amazon Alexa gibi özellikler sayesinde televizyon sesli olarak komut edilebiliyor. Tizen işletim sistemi yüklü olarak gelen televziyon bu sayede kullanıcıların çoğu uygulamayı kullanmasına imkan tanıyor. Netflix, YouTube ve Amazon Prime Video gibi uygulamalar televizyonda yüklü olarak geliyor. HDR desteği de sunan televizyon karanlık sahnelerde geniş renk bir renk yelpazesi sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung TU8300 oyunculara da göz kırpıyor

Ekranı otomatik olarak optimize eden ve giriş gecikmesini en aza indiren otomatik oyun modu da televizyonda karşımıza çıkıyor. A101’in önümüzdeki hafta sunacağı kampanya 4K çözünürlükte televizyon satın almayı düşünenler için cazip görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Renk değiştirebilen telefon prototipi

Paylaş