6.000 mAh pil kapasiteli POCO C40 için yeni avantajlı fiyat [Haziran 2023]

19 Haziran 2023 21:00

POCO C40 modelinin hem 32 GB hem de 64 GB’lık versiyonları için indirim fırsatı yapıldı. Bütçe dostu telefon modelinde JLQ JR510 işlemci ve 4 GB RAM bulunuyor.

Piyasada satılan bazı telefon modellerinde yüksek yenileme hızı sunan bir ekran yer alırken bu modelde bu destek ne yazik ki bulunmuyor. Maksimum ekran parlaklığı 400 nit olan cihazda 60 Hz yenileme hızı sunan 6,71 inçlik ekran var. POCO C40 modelindeki dahili depolama kapasitesi 64 GB. MicroSD kart desteği de sunan cihazda bu sayede hafıza da artırılabiliyor. Telefonun gövdesi su sıçramaların ve toza karşı dayanıklı. 13 megapiksellik geniş açı kameraya sahip olan telefonda 2 megapiksellik derinlik kamerası da var.  Arka tarafında yer alan kamerayla saniyede 30 kare Full HD video kaydedebilen telefonun ön yüzünde 5 megapiksellik kamera kullanılıyor. Cihazın yan kısmında parmak izi sensörü de yer alıyor. Bu sayede parmak iziyle telefonun kilidi açılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

POCO C40 sunduğu uzun pil ömrüyle fark yaratıyor

USB-C bağlantısı üzerinden şarj edilebilen telefondaki pil kapasitesi ise 6.000 mAh. Bu sayede uzun bir pil ömrüne de imkan tanıyan modelin arka kamerasında olduğu gibi ön kamerası da Full HD çözünürlüğünde videolar kaydedebiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş