65 inç akıllı televizyon Xiaomi TV P1E Türkiye’de satışa çıktı

17 Ekim 2022 15:11

Xiaomi, bugün Türkiye’de sattığı ürünler arasına bir yenisini ekledi. Bugün Xiaomi TV P1E isimli bir akıllı televizyon elde edilebilir hale geldi.

Xiaomi TV P1E, şu an Xiaomi Türkiye’nin buradaki resmî sitesinden 21.999 TL fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. “İlk akıllı TV’niz” mottosuyla öne çıkarılan akıllı televizyon, 65 inç boyutta ve 4K çözünürlüğe sahip. Direkt olarak Android işletim sistemi üzerine kurulan ve bu bağlamda yerleşik olarak sesli yönetilebilen Google Assistant desteği de olan model, ince çerçeveli standart bir tasarım üzerine kuruluyor.

Dolby Audio ve DTS-HD ses destekleriyle öne çıkan akıllı televizyon, gücünü Xiaomi imzalı bir işlemciden alıyor ve 2 GB RAM + 16 GB dahili depolama ile geliyor. Xiaomi’nin akıllı ürünleri için bir yönetim ve kontrol merkezi olarak da görev yapabilen Xiaomi TV P1E, MEMC özelliğine de sahip. Firma bu özelliği şöyle açıklıyor:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“MEMC, kırılma ve titreşim olmadan daha sürükleyici bir görsel deneyim için düşük kare hızlarına sahip içeriğe otomatik olarak yapay kareler yerleştirir. Bu da ister bir aksiyon filmi isterseniz bir yarış oyunu izliyor olun, içerikten bağımsız olarak kusursuz bir görüntüleme deneyimi elde etmenizi sağlar.”

“Daha yüksek dinamik aralık, görüntülerin keskinlik, kontrast ve rengini zenginleştirerek parlak görüntülerin daha parlak, karanlık olanlarınsa daha karanlık olmasını sağlarken gerçeğe yakın ayrıntı seviyeleri daha önce göremediğiniz ayrıntıları ortaya çıkarır” açıklamasına sahip Dolby Vision desteği de olan akıllı televizyon, kesin değil ancak ileride daha farklı boyutlarda da satılabilir.

Xiaomi TV P1E yanında bu da ilginizi çekebilir: DJI imzalı yeni drone modeli

Paylaş